maanantai 1. joulukuuta 2014

Kohta meillä on joulu!

Meillä on valmistuttu pienin askelin talviseeen / jouluisempaan tunnelmaan marraskuun aikana. Ja nyt on vihdoinkin joulukuun 1.päivä joten voinkin näyttää palasen meidän kodin tunnelman luojista ja omista väkerryksistä.

Tänävuonna olen hyödyntänyt aika paljon luonnon "antimia" ja yrittänyt keksiä niistä jotain erityistä. En koe olevani mikään viherpiipertäjä sen enempää mutta tykkään tehdä käsillä ja kävyt, oksat sun muut on osoittautunut kyllä hyviksi! M katsoi yhtenäpäivänä taas uutta ilmestystä sisustus portaiden päällä. Koivusta sidottua sydäntä ja katsoi sen jälkeen minuun. Totesin vaan että " älä pelkää en mä koko metsää meinannu kotiin tuoda, osan vaan...." Ehkä sydän oli viimeisin ja loput joulu hörhelöt kaivetaan varaston kätköksistä! ;)

Lisäilen siispä joulukuun 24pv. asti kaikenmoista jouluun valistautumiseen liittyen. Tämän päivän kunniapaikan voisikin saada portaikko. Joka kylläkin saa olla vuoden ajasta riippuen näillä varustuksilla. Mutta eniten näitä hyödynnetään pimeään aikaan eri kynttilöiden kanssa.

Lyhdyt on ripustettu siimalla roikkumaan porras askelmiin. Viime jouluna ripustin punaisella 2cm leveällä nauhalla jossa valkoiset tikkaukset reunoissa. Sekin on kiva, näin ripustettuna ne vaan mielestäni sopii pitemmäksi ajaksi tuohon roikkumaan joten siimalla mennään.

Roikkuvien lyhtyjen lisäksi portaillamme istuskelee kummitädiltäni lahjaksi saatu enkeli jota pidän kotimme suojelus enkelinä ja pidänkin siitä hurjan paljon! <3
Portaikon seuraavassa kulmauksessa sitten taas könöttää iso lyhty jossa poltetaan melkoinen määrä kynttilöitä pimeään aikaan.-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti