lauantai 27. joulukuuta 2014

After Eight-suklaakakku (GL)

Joulun yhdeksi herkuksi tein After Eight-suklaakakun, tässäpä ohjetta teillekkin. :) Kakun gluteenittomat jauhot joita tulee ainoastaan 1dl voi vaihtaa ne 1dl vehnäjauhoja jos ei kakun tarvitse olla gluteeniton.

Sulanneet palat vaihtavat väriä tummasta vaaleammaksi: Kuvassa olevat ovat jo sulanneet.


3kpl kananmunia
2dl sokeria
1tl vaniljasokeria
140g leivonta margariinia
1dl kaakaojauhetta
1dl gluteenitonta jauhoseosta (finmix semper oli käytössä)
1tl leivinjauhetta

After eight paloja 220g (pari palaa päälle puoli pakettia isosta rasiasta)


  1. Vaahdota munat ja sokerit. 
  2. Sulata voi.
  3. Sekoita keskenään kaakao, gl jauho sekä leivinjauhe.
  4. Siivilöi muna-sokerivaahtoon jauhot hiljalleen vatkaten.
  5. Lopuksi vielä sekoita joukkoon voi.
  6. Kaada 24cmx24cm irtopohjavuokaan joka voideltu ja pohjalle laitettu leivinpaperi
Uuni 175`C 30min alatasolla. Peitä foliolla 20min jälkeen jos tummuu liikaa.




Kumoa kuuma kakku tarjoiluastialle ja asettele aftereight suklaapalat haluamallasi tavalla kakun päälle. Ja kakku on valmis nautittavaksi.




-Elisa
3 kommenttia on "After Eight-suklaakakku (GL)"
  1. Mun on ihan pakko tehdä tä kakku äidilleni Uutena Vuotena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan, on kyllä herkku! :) Toivottavasti maistuu teillekkin!

      Poista
  2. Tätä kokeillaan tänä jouluna!

    VastaaPoista