torstai 11. joulukuuta 2014

Kuusipuuu

Lapsuuden kodissa totuin siihen että jokaisena jouluna kotonamme oli kuusi, välillä aito välillä muovinen. Väriltään aina kuitenkin perinteinen vihreä. Muutettuani ensimmäiseen omaan kotiin ostin pienen n. 50cm korkea muovikuusen ja siihen pikkuruisia koristeita. Muutama vuosi meni pienen kuusen kanssa kunnes vuosi ennen Veen syntymää haluttiin M:n kanssa jo hieman kookkaampi versio, ei kuitenkaan täysimittaista vieläkään.

Näin ollen meille tulikin 3-vuotta sitten valkoinen muovikuusi joka miellytti silmääni silloin eniten. Kooltaan se oli juurikin sopiva sen hetkiseen asuntoon ja käytännöllinenhän tuo on kaikin puolin kun sama menee vuodesta toiseen. Ei varise, ei tarvitse huolehtia kastelusta tai muustakaan. Itse täydellisyys. Nykyään pikku mini kuusi on koristamassa Veen huonetta.Kunnes tänä jouluna ensimmäistä kertaa aloin haaveilla ihan oikeasta joulukuusesta. Sen ihanasta aidon kuusen tuoksusta, varisevista neulasista joita täytyisi nyppiä sukanpohjista. (se voisi toki pian alkaa jo ärsyttämään) Sellaisesta super tuuheasta hopeakuusesta!

Kuusi haave saa kyllä kuitenkin jäädä ensi jouluun asti mietintämyssyn puolelle koska Veen kanssa tuli kaivettua varastosta jo tuo kaunis valkoinen muovikuusi, joka sai koristeet ylleen jo marraskuun lopulla..

Mun mielestäni on ihan hölmöä että kuusi tulisi laittaa vasta just ennen joulua?! Tykätään ihastella sen valoja pimeinä talvi iltoina ja se sopii tänne kuin nenä päähän joten miksei se voisi viihtyä sisätiloissa varaston sijaan edes muutaman viikon pidempään..


Koskas teillä laitetaan kuusi ja mitä mieltä olette onko aito ehdoton vai tykkääkö joku muukin myös muovikuusen helppoudesta?

-Elisa
2 kommenttia on "Kuusipuuu"
  1. voi miten nätti kuusi! :)

    http://kseniabetko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, olen itse myös todella tyytyväinen kyseiseen kuuseen! Siksi se tosiaan saakin lymyillä paraatipaikalla useamman viikon! :)

    VastaaPoista