torstai 4. joulukuuta 2014

Käpyjä käpyjä


Nämä isot ihanuudet lähti meidän matkaan omalta pihalta puistoreissun yhteydessä. Olin aijemmin koittanut jo lenkkireissuilla hamuilla kunnon käpyjä ilman tulosta. Kaikenmoista pikkukävystä suippoihin, kiinni oleviin löytyi kyllä mielin määrin mutta koska olin nähnyt jotain parempaa oli etsintää jatkettava. Ja tuollahan niitä oli varissut mielinmäärin valmiiksi avautuneina.

"Ikkunalaudan" ilahduttajat

Osan kävyistä spreimaalasin hopealla värillä ja osa sai jäädä ihan alkuperäiseen loistoonsa.

HUOM. tee toimenpide ulkona ja jätä kyseiset käpyset tuulettumaan vähintään päiväksi. Maali on voimakkaan hajuista joten jollet halua varmaa päänsärkyä kannattaa ottaa koppi tästä neuvosta! ;)

No otinhan mä toki muutaman pikkukävynkin kokeilu mielessä ja ihan kivoja mielestän niistäkin tuli. Ne maalasin kevyin vedoin valkoisella yleismaalilla (samalla kuin pulpetin, josta löytyy aijempi postaus marraskuulta "pulpetin uusielämä").

Vain mielikuvitus on rajana mihin näitä ripustaa, liimaa tai laittaa.. Johan tästäkin kodista häipyi pelkistetty sisustus kun mennään kohti joulua. Jokapuolella on jotain pientä, eikä se kyllä omaa silmää häiritse vaikka normaalisti tykkäänkin selkeydestä. Jouluna saa olla vähän "ylimääräistäkin" krääsää siellä täällä.-Elisa

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti