keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Korttitehdas

Veen syntymän jälkeen olen aloittanut lähettämään joulukortteja, joten nyt on vuorossa kolmannet kortit. Toiset itsetehdyt jos tarkkoja ollaan. Ensimmäiset tilattiin netistä jotta kaikille saatiin lähtemään pikku Veestä kuva tonttupuku päällä! :) Se oli kyllä erityisen kätevä ja edukaskin vaihtoehto ja samalla saatiin kuvakin menemään monelle joka siitä kovin ilahtui. Nyt kuitenkin mutsille pientä puuhaa..Viimevuonna askartelin ja nyt sitten taas. Kivaa pikku näpertelyä jonka aloitin jo marraskuun alussa (vähänkö yli innokas). Voisihan nämä väkerrellä pikku apurinkin kanssa mutta tähän askartelu projektiin osallistuikin vain äiti Veen mentyä yö-unille.. Kortteja on jo enemmän kuin osotteita minne meinataan kortteja lähettää, mutta säästyyhän ne tuolla askartelu lipastossa ensivuoteen..
Pikku tonttuja siellä täällä... :)-Elisa

2 kommenttia on "Korttitehdas"
  1. Ihania! Onko jokainen erilainen? Mä oon "aina" tehnyt itse, pari vuotta on ehkä poikkeuksia :) Tänä vuonna tulee taas poikkeus, iskällä oli säästössä niin paljon niitä ilmaisia joulukortteja, niin lähetän niitä :) Saa isäkin siinä samalla toivottaa jouluja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, juu jokaisessa on jotain erilaista vaikka idea monessa sama onkin.. :) Ja voi Sanna.... Aivan ihana ajatus lähettää sun Isältä jääneet kortit! <3 Hali*

    VastaaPoista