perjantai 28. marraskuuta 2014

TAHDON!

Mä en voi käsittää miten meillä Suomessa voidaan edes joutua vääntämään kyseisen asian puolesta! Olen aina ollut ehdottomasti sitä mieltä että jokaisella on oikeus sanoa tahdon! Miten naisen ja miehen avioliitto voi olla etuoikeutetunpaa kuin samaa sukupuolta olevien?! Ketä se satuttaa jos kaksi naista tai kaksi miestä sanovat toisilleen "tahdon"? Ihminen syntyy homoksi, lesboksi, bi-seksuaaliksi tai heteroksi. Ja jokaiseen kastiin kuuluva on täysin normaali ja oikeutettu tulla rakastetuksi ja antaa rakkauttaan.

Jokaisella on oikeus pienestä asti haaveilla siitä suuresta päivästä kun kävellään alttarille tai odotetaan alttarin toisessa päässä toisen kävelevän siihen vierelle.

Mielestäni maailmassa on monia muita asioita joista tulisi vääntää ja joista väännön ymmärtäisinkin. Tämä ei kuitenkaan lukeudu niihin.

Olisi kamalaa jos ei itse uskaltaisi näyttää omaa suuntautumistaan, pitäisi pelätä mitä vanhemmat, kaverit, ohikulkijat, tuntemattomat ajattelisi. Ei varmasti ole helppoa joutua arvostelevien katseiden kohteeksi. Siispä hatun nosto ihan jokaiselle joka uskaltaa olla suuntautumiseltaan juuri sitä mitä on, häpeilemättä!
Tunnen monia jotka eivät ole heteroja ja tunnen olevani onnekas että olen tutustunut jokaiseen, ihan yhtä tavalliseen ihmiseen jolla monesti on jopa avarakatseisempi ajattelumaailma ja suvaitseva elämänkatsomus.

Rakkautta ei ole koskaan liikaa tässä maailmassa.

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti