torstai 13. marraskuuta 2014

Tupla-pulpetti tuli kotiin

Kummitäti antoi meille heillä ylimääräisenä olevan vanhan pulpetin ja otinkin sen vastaan erittäin mielelläni! Olin aikaisemmin jo ajatellut että pikku Veelle samanmoisen haluaisin hommata hänen hieman kasvettuaan. Mutta koska meille tarjottiinkin vastaavaa jo nyt niin olihan se otettava! <3 Väri vaihtui valkoiseen, alla näet kuvat toteutuksesta.

Tykkäsin pulpetista kaikkine käyttö jälkineen ja puunvärikin miellytti omaa silmää mutta ajattelin kuitenkin sen sopivan paremmin valkoisena meidän kotiimme. Joten tuumasta toimeen.

Vaihe vaiheelta:

1) Hioin jokaisen pinnan apuna käyttäen käsikäyttöistä hiomakonetta sekä hiomapaperilla käsin hioen kohdat joihin koneella ei päässyt.

2) Harjasin hiomapölyt pinnoilta pois jonka jälkeen vielä varmuudeksi imuroin koko pulpetin läpi jotta pinta olisi sopiva maalaukseen.3) Nyt oli aika itse maalauksen! Ostin maalia joka kävi niin seinä, puu ym. pinnoille. Maalattua tuli 3krt koko häkkelys läpi, kunnes olin tyytyväinen väriin, josta ei enää läpikuultanut puun syyt vaan pinta oli täysin valkoinen.

4) Päälle vielä lakkapinta x2 ja siinä se. 

Kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselta ja sitä se kyllä olikin, vaikka toki aikaa se vei parisen päivää kuivumisajoista johtuen ja tarkkana sai olla että tosiaan jokainen pikku kohta jemmastakin tulee maalattua jokaisena kertana. 
Alla olevissa kuvissa itse ihanuus valmiina käyttöön! :) Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Kyseinen pulpetti saa meillä asustaa osana olohuonetta jossa sille sopiva paikka olikin, Siirretään se sitten pojan huoneeseen kun vuosia kuluu ja hän tarvitsee isojen poikien pöytää. 


-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti