lauantai 21. maaliskuuta 2015

Viikonloppujen aamut

Lukeudun ihmisiin jotka todella syövät myös silmillään! Rakastan ruokaa, se on yksi suurimmista intohimon kohteistani, en varmasti ikinä kyllästy sitä tekemään taikka syömään ja hyvä niin! Sitähän ihminen tarvitsee jaksaakseen porskuttaa päivät eteenpäin.


Muistan jo miten lapsena rakastin tehdä yllätys aamiaisia valmiiksi koko perheelle! Ja sama on jatkunut tähän päivään! Ja mikä ihaninta, istua ihan rauhassa ilman kiirettä mihinkään. Popsia sieltä sun täältä pöydästä jotain suuhun ja höpötellä, hassutella ja nauttia.. Olla läsnä just siinä hetkessä, radion soidessa hiljalleen taustalla. Rento ja kiireetön aamu auringon kohotessa taivaalle tai jo möllöttäessä siellä, nautin luonnon valosta. Se on parhautta se.

Mulle kokkailu on aina ollut luonnekasta ja nautin todella sen tekemisestä! Se ei ole ikinä pakkopullaa vaan päinvastoin tekisin sitä edelleenkin enemmän kuin mieluusti työkseni.. Vilja-yliherkkyys ei vaan ole ihan samoilla mielin ammatti-keittiössä jossa pitäisi pystyä maistamaan ja valmistamaan aivan kaikkea tavallisista viljoista. Näin ollen hemmottelenkin itseäni, pikku Veetä ja ystäviä aina kun mahdollista! Ja sekin on ok!





-Elisa
4 kommenttia on "Viikonloppujen aamut"
  1. harkitte sitä omaa raflaa hemmetti jos ruoka näyttää tolta niin sinne tulee jengiä aamupalalle välipalalle jälkkärille lounaalle illalliselle iltapalalle ja jotkut koittaa sniikkaa kaappiin piiloon sulkemis aikaan jotta sais yöpalaakin :) ja kokemustahan sulla oli johto tehtävistä :)

    tää oli teijän aamupala? maiskis.

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos, vähän jo hämmentää (hyvällä tavalla toki)! hehe :D Juu, tämmösiä aamupaloja tykkään tehdä viikonloppuisin kun on kunnolla aikaa nauttia aamuista, hyvästä ruuasta ja vaan hyvästä olosta ilman kiirettä mistään. Nautin jo vaan hengittämisen ihanuudesta aamuina jolloin ei ole kiirettä vaihtaa päivävaatteita päälle ja saa vaan olla ja kuunnella taustalla radiosta tulevia aamujuttuja ja musiikkia. -Elisa / Glmamma

    VastaaPoista
  3. Musaa ehottomasti :) osaiski tollasia juttui väsäillä :)

    itteekin hämäs mut niin se menee elämä vanha lause forrest gumbista ja suklaa rasian tarina. on muuten suosikki leffoi suuri sydämmeisestä Miehestä :) mitäs ite diggasit vai ookko nähny sitä ees?

    joo kiirettömyys on aina luxusta :)

    VastaaPoista
  4. Oon nähnyt joo ja tykästyin myös! :) -Elisa /Glmamma

    VastaaPoista