tiistai 24. maaliskuuta 2015

Jumppa juttuja

Liikunnan ilo ja onni on jotain ihan mielettömän ihanaa! En edes tiennyt musta löytyvän tämmöstä energiaa ja intoa liikkumiselle. Se on kehittynyt lähes itsestään ja nautin siitä suunnattoman paljon! Oma liikuntaharrastukseni koostuu kuntosalista, kotijumpasta, lenkkeilystä ja Veen pyörän perässä juoksemisesta. ;)

Pyrin käymään kuntosalilla 3-4krt/vk, joskus vaihdan salikuntoilun kotona tehtävään esim. kahvakuula jumppaan jos jostain syystä salille ei vaan löydy aikaa / ole mahdollisuutta mennä. Silloin jumpataan sitten kotona tai sitten menen esim. keskuspuistoon juoksemaan, tekemään askelkyykkyjä ja muita harjoituksia. Vaihtelu on kyllä hyväkin asia omasta mielestäni jos esim. salilla kuntoilu rupeaa tökkimään jostain syystä. Silloin on mielestäni loistava vaihtoehto tehdä jotain muuta erilaista, jotta into hommaan kuitenkin pysyisi yllä. 




Uskon liikunnalla olevan positiivinen vaikutus myös ihmismieleen, mitä pidän mielettömän tärkeänä asiana! Eipä tästä ole vielä kertaakaan morkkista itselle tullut, joten toivon tämän aktiivisemman arjen olevan pysyväkin muutos ja suosittelen sitä ihan jokaiselle! 

On mielettömän paljon mahdollisuuksia liikkua ja kuntoilla myös ilman kuntosalia tai laitteita kotona joten väitän jokaisella olevan siihen mahdollisuus ihan jo ilmatteeksikin! Ei se vaadi kuin hieman mielikuvitusta ja selvittämistä mitä mahdollisuuksia oman kodin läheisyydestä löytyy. Lapsi on myös mielettömän helppoa ottaa mukaan liikkumaan, joten sekään ei ole esteenä ja oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että lapsista se on todella kivaa kun pääsee touhumaan uusia juttuja yhdessä vanhemman kanssa. Lapsen mielikuvitus on loputon ja Vee ainakin keksii vaikka mitä juttuja joita hän tekee minun tehdessä painojen kanssa. 

Usko itseesi ja toteuta.

-Elisa


12 kommenttia on "Jumppa juttuja"
  1. Vautsi vau toi puhe ja silmät ja kehonkieli kaikki synkassa tota kuvaa katellessa tuli itellekkin hyvä mieli :).
    rakkaudellinen kaukaisuuteen katse ja vaikka et katokkaan suoraan katot silti :)
    Annoitko itelles perfect merkin vai tolle tunteelle ? vai sille päivälle?

    toi faboulus pitää paikkansa jokainen on oman elämänsä tähti.

    Vai on turku muuttunu suuren maaailman malliin new yorkiks ku löytyy central parkki ;)

    mut hei onko siellä parkissa valkoista heppaa kurpitsa vankkureilla? ja jos on syökö se kauraa vai porkkanaa?.

    Mitkä kuulokkeet noi on? jytiseekö basso?

    ja muistakko mikä soundi menos?

    ja pysyykö noi piuhat menemättä solmuun?

    itelle sanottiin että ei mene millään solmuun mut niin sekin myytti murrettiin solmussa noi kuulokkeen piuhat aina on hahhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolle tunteelle ja fiilikselle merkki, hyvä jos hyvä olo välittyy sitä kautta muillekkin! :) Juu eiköhän noita keskuspuistoja / urheilupuistoja löydy liki joka kaupungista, ainakin jonkinmoinen! ;) Hahahha nyt tuli kyllä iso hymy huulille lukiessa valkoisesta hepasta kurpitsa vaunuineen (voi kunpa olisikin). :D Kuulokkeet toimii hyvin, sain ne lahjaksi, piuha pysyy itseasiassa suorassa eikä mene ollenkaan solmuun! Peukku sille. En nyt muista mikä tuona hetkenä kuulokkeista soi mutta joku josta osasin ottaa hyvää fiilistä vielä valmiiksi olevan hyvän olon päälle. :) -Elisa / Glmamma

      Poista
  2. hahhaa osaat myös piikitellä ;) mut kerroppas tunteen ja fiiliksen ero ;)

    no mullakin piti olla piuhat joitten ei pitäis mennä koskaan ikinä solmuun mut niin se groovy vie piuhatkin mennessään tulee elämään.

    joo se musa vetäää valmiiks hyvän olon päälle sydämmen kattoon. Hyvä lukee rauhan saanneen blogia t 8v-24v asti sekoillessa siitä kohti rauhaa.

    VastaaPoista
  3. Tunne ja fiilis eroaa mielestäni siinä että tunne jutut on syvempiä ja pitempiä mutta fiilis kuvaa paremmin juuri sitä kyseistä tilannetta (tätä hetkeä just nyt). Oliko liian monimutkaista? :D

    Juu kaipa niitä on jokalähtöön ja myyjät välillä höpöttää mitä vaan jotta myyntiä tulisi..

    Näin juurikin! Hyvä jos näistä teksteistä jotain iloakin! :) -Elisa / Glmamma

    VastaaPoista
  4. hyvin selitetty fiilis on se nousu ja tunne on rauha tiessä :) joka nousee rauhaksiin ylöspäin fiilis räjäyttää nanosekunnissa pakko diggaa noin sisäistäny juttus :)

    oot nopeeku neo

    VastaaPoista
  5. Juu, hei hienosti puettu yksikertaiseksi lauseeksi! Wau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mä vaan hämäännyn siksi että sä oot eka joka noin syvällisii tunteen tasoja on funaillu. mut sama juttu meillä schaisset jutut menneisyydessä on nykypäivän positiivisuutta :)

      tosi harva funaileee.

      suosittelenkin yhtä kirjaa vaikka huomaankin että olet löytänyt itsesi jiddu krishnamurti elämän syvä haaste. se on ei opettavaa ainoostaan kyselevää sun sisimpää jos löytyis lisää sisäisiä maailmoja ja kanavia :)

      Poista
  6. https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

    tästä tulee fiilistä vaikka perry suosikkei ookkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos. Täytyy pistää soimaan taustalle kun kirjoitan uutta juttua. :) -Elisa / Glmamma

      Poista
    2. niin me miehet kuulemma tilastotieteiliöiden mukaan olemme yksinkertaisia ;)

      mut homma rullaa paas vaan postausta tuleen.

      Poista
  7. ei muutaku onnellista aamua .

    https://www.youtube.com/watch?v=KbYvqq28P2E

    Beach house - on the sea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, onnelista ja hyvää aamua myös sinnekkin! :) Huomasin välissä kommentin suosittelemastasi kirjasta, täytyy perehtyä huomenna siihenkin paremmin! -Elisa / Glmamma

      Poista