keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kevät tulee

Imen itseeni jokaisen auringonsäteen mitä vaan suinkin pystyn! Luonto herää eloon pikkuhiljaa, päivät pitenee ja asfaltti tuntuu kenkien alla. Ihanaa! En voi saada tarpeekseni noista kauniista kevät päivistä, fiilistelen oikeen kunnolla, toivottavasti just säkin teet niin omalla tavalla..


Kerronpas teille mitä odotuksia kevät tuo itselle aina tullessaan...

1. Vaikka syksyn tullen nautin siitä miten saan pukeutua lämpimiin jätti neuleisiin, siitä miten saan kietoa kaulaani paksun huivin, jalkoihin villasukat ja lapaset lämmittämään sormia. Kevään tullen alan odottamaan sitä vaate paljouden vähentymistä pikkuhiljaa. Helppous on aina jees!

2. Ja vaikka mummin neuvoja kuuntelenkin tarkoin "jalat pitää pitää aina lämpiminä".. Silti auringon pilkahtaessa kaivan kaapista converset jalkaan voi että miten niistä tykkään. Kevyet ja kivat! Ja vaikka varpaita hiukan paleltaakin niin on ne vaan silti välillä jo nyt laitettava jalkaan.

3. Lasten välikausivaatteet! <3 On myös ihanaa miten kohta pukeutuminen helpottuu pikku ihmisenkin kanssa. Onhan hänenkin mukavempi painaa menemään kevyempi puku päällä eikä pikku eskimona.

4. Pitkät kävelylenkit auringonpaisteessa, saan juoksennella Veen perässä hänen huristellessa potkupyörällä pitkin katuja pitkälle syksyyn asti! Se on Veen ehdoton lemppari!

5. Odotan Veen syntymäpäiväjuhlia! <3 Kohta mun pikkunen on jo kolmevuotias!!! Rakastan järjestää juhlia ja mitkä juhlat olisi kivempi järjestää kuin minimen! Ideoita pursuaa ja teema vaihtuu viikoittain.


6.Haaveilen jo valmiiksi lämpimistä kesä illoista ja öistä, siitä miten aurinko laskee vasta myöhään ja ulkona voi olla illallakin ilman pitkähihaista paitaa. Miten saan pukea päälleni kesä mekkoja ja muita.

7. Ja vielä yksi juttu. Aurinkolasit!



Mitä sinä odotat keväältä? Mistä nautit?

-Elisa
2 kommenttia on "Kevät tulee"
  1. mutta eikös maailma näytä yksväriseltä aurinkolaseis? ite ei siitä syystä juurikaan käytä lasei :)

    VastaaPoista
  2. auringosta kallioilla dallailusta tybylle maailman näyttämisestä istumisesta yksin metsän siimeksessä aukiolla kirjoittamassa tybylle kirjaa 1 jo onkin tarinoita mielikuvituksesta ja peloista :)

    pyöräilyy ja pälyilyy vähän niinku päivittäin mitä yks kaks pälähtää päähän. viime kesänä tehtiin reissui tytön kaa stadin sykkeeseen siellä laivailuu ja saaria. tai sellasena on itekkin parhaimmilani ku kahestaan tytön kaa ollaan liikkeessä silloin aukeaa tarina iskältäkin ja sydän parhaiten messissä rakkaus valtaa matkaajan merkulus beatus anima vita est.

    auvoisa matka sydän elämä on:)

    VastaaPoista