sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Testissä: valmis kalapuikot (GL)

Vaikka meillä syödäänkin noooin 95% itse tehtyä sapuskaa, välillä turvaudutaan valmis ruokaan. Kuten näitä testatessa jolloin oltiin melkoisen flunssapöpön syövereissä totaalisen väsyneitä koko kokkailuun. En edes tiennyt valmiita kalapuikkoja löytyvän gluteenittomana, mutta kyllä, jopa niitä saa, joten siinäkin mielessä olihan näitä testattava!

Jopa Vee näytti peukut näille. Itse voisin sanoa että ihan syötäviä oli mutta koostumus oli omaan makuun hieman liian vetinen kuitenkin rapean kuoren alta (rapea kuori tietysti plussa).. Onhan ne itse tehdyt nyt parempia mutta tämmösenä "nopeeta helppoa äkkiä heti nyt" niin ihan toimivia vaihtoehto.


Tosiaan niin kuin paketin päältäkin jo näkee, näitä puikkoja paistellaan pakastekylmänä 7min, välillä käännellen. Paistoon käytiin oliiviöljyä sekä nokareen voita. Puikkojen kanssa syötiin edellisen päivän ruualta jääneitä perunoita muussattuna.

suoraan pakasteesta
5min paistossa olleina
Veen annos




Mitäs mieltä olette, sallitaanko joskus valmisruoan syönti?

-Elisa


8 kommenttia on "Testissä: valmis kalapuikot (GL)"
  1. kyl vaan onhan noita reissujakin jossa nyt ei pysty kokkaileen ja teillähän syödäänkin tosi hyvin muutenkin :) mut mitä nakkasit noitten puikkojen päälle ku siitä tuli tollanen loppu tulos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) En mä niiden päälle mitn laittanut, viimeisessä kuvassa perunaa pilkottujen puikkojen kaverina. :) -Elisa / Glmamma

      Poista
  2. joo mä vaan ihmettelin et miten pysyy noin rapsakkana eikä sellasiks lötköiks muutu?jotain jekkua oot tehny kuiteski :) jos kerran näyttää paremmalta ku toi pakkauksen kuva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaa.. Kyl nää ihan on sitä itseään ilman lisäilyjä.. Pinta Oli rapsakka mutta sisälmys liian höhhö.. :) elisa / glmamma

      Poista
  3. minkä makunen on höhhö? :) niin muuten mitä tarkottaa huutomerkki lopussa? huudatko sen vai mitä sulle tähän nyt se nolotus en ollu äikän tunneilla hereillä :( äikän tunnit pitäiski vetää freestyle räppinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen kostea lyllerö :D heheh.. Huutomerkillä korostan tiettyä lausetta / sanaa.. En huuda vaan että olen ehkä todella jotain mieltä.. Mä olen itseasiassa ollut jo kauan sitä mieltä että perus opetukseen pitäisi ottaa musiikki. Jotkut eivät jaksa / osaa / pysty keskittymään ja päähän ei vaan jää mitää.. Musiikin / laulujen kautta voisi aueta monelle moni juttu erilailla.. Usko Että ainakin omalla kohdalla se olisi voinut olla toimivampi oppimistapa! -Elisa / glmamma

      Poista
  4. oot täsmälleen oikeessa no itellä kadut veti puoleensa mut se on toinen stoori.
    Itekkin oon funaillu just sitä ja todellakin toimii itelläkin paremmin ja siihen näkemällä ja kyselemällä :)

    ku musa tuo lisää statsia olemiseen ei tietty mitään danssi musaa mut tunteellista rauhallista ni alkaa matikan pylpyrät aukenemaan no ehkei matsku sentään:).

    just tota lauluu oppis millainen on adjektiivi on se kaunokainen syvällinen rauhanomainen kävelee omilla jaloillaan auringon kuka pelloilla hymyssä suin sellainen kuvaa millainen on ihminen kauneimmillaan sitten siitä hypätäänkin superlatiivien maailmaan huomaankin sivistyksessäni aukko on pakko pitää taukoo ku ope pitää pelkkää kuivakkaa power pointtii ja monotoonisesti natisee sydän jäätyy koska tää tuskanen tunti päättyy aah välitunnin vapaus ja sit taas penkille uudestaan vaikka edellisestäkään mitään en muistakkaan.

    mut se on kyl jännä ku sun puhees tulee suoraan sydämmestä sen muistaa mut jos et itekkään enää usko jaksa inspiraatio kadonnu ku aina tekee sitä samaa uusia kokeiluja ni piristyy ja skiditkin huomaa sen. ite asiassa tossa ekaa kertaa vähän reilu kaksvuotta sitten vasta 26 v vuotiaana.

    siellä se homma toimi sain luvan tehtäviä ja lukemista varten kuunella musaa ja kokeissa niin paljon paremmin meni onhan se nyt niiin että iloinen mieli muistaa ja on vastaanottavaisempi kuin harmaa puuropää:)

    mikäs sulla sit oli skules kaikkein vaikeinta?

    hahaa ekaa kertaa kuulen et maku on kostee lyllerä :)

    VastaaPoista
  5. ainiin ja viellä yks juttu miten voi ehkä todella olla jotain mieltä? mistä sä sen ehkän keksit laittaa?

    VastaaPoista