torstai 19. maaliskuuta 2015

Pikku lamppukupuja DIY

Nää on näitä mun juttuja joista tykkään. Kaupasta saa lähes kaikkea valmiina, mutta on paljon sellaista mitä ei saa. On paljon ideoita joita keksin ja lopulta päätän toteuttaa kyseisen mielikuvan jotta saan ideasta ihan todellisen, näin kävi tälläkin kertaa. Nyt pienten lamppukupujen kanssa. Näin kerran yhdessä sisustus blogissa missä seinällä roikkui koukusta nippu vanhoja pieniä lampun kupuja. Pidin ideaa heti ihanana ja ajattelin että tuollaisen haluan kyllä omaankin kotiini.

Ajatus ehti jo hävitä päästäni kunnes kyseiset pienet kuvut löysivät katseeni ihan sattumalta viedessäni tavaraa kierrätyskeskukseen. Samalta reissulta päätin heti myös kokeilla kepillä jäätä ja kysyä josko mahdollisesti heillä olisi myöskin vanhaa johtoa jossain. Ja sitähän oli, montaa sorttia ja väriä. Valitsin luonnonvalkoisen vanhan johdon, lie mihin tarkoitukseen olevan mutta juuri omaa silmää miellyttävän.

Mittasin johdosta (jota oli kyllä liikaakin) suurinpiirtein samanmittaisia pätkiä viisi kappaletta. pujotin aina yhden johdon yhteen lamppukupuun sen sisällä olevaan pyöreään rinkulaan jonka jälkeen tein yksinkertaisesti johdon päähän kaksi solmua joilla sain johdon pysymään kuvun sisällä ilman lisä virityksiä.

Nyt kyseiset kuvut ovat löytäneet tämän hetkisen paikkansa vanhojen puutikkaiden päältä. Mielestäni ne istuvat kyseiseen kohtaan hyvin ja saavatkin elellä siinä ainakin pienen tovin kunnes taas keksin uuden paikan jonne ne sijoittaa.
Mitä mieltä olette DIY jutuista? Kaipaako joku lisä postauksia kyseisestä aiheesta? -Elisa
3 kommenttia on "Pikku lamppukupuja DIY"
  1. ja todellakin jammailut ja kaikki muut maistuu paremalle selvinpäin on enemmän eri tunteita mukana itel ainakin ku alkoa sillon tällön ottaa niin siinä jumahtaa sitten 1 tunne päälle jos tiiät mitä tarkotan?

    ja selvinpäin taas monet tunteet ja aistit pinnassa oman nolouden voittaminen selvinpäin on jännää ja hyvää tunnetta:)

    VastaaPoista
  2. joo väärään aiheeseen kirjotin :) se oli tonne never grow up mitenhän se nakkas kesken kirjotuksen tänne tietokoneet plauh

    VastaaPoista