tiistai 17. maaliskuuta 2015

Askartelu on meijän juttu

Leikkaa, liimaa.. Lemppari juttuja on nimittäin tämä hommeli pommeli! Veen kanssa aloitettiin askartelu puuhat 8kk iässä värikylvyillä ja siitä sitten ajan kanssa ollaan siirrytty eteenpäin.


Mun mielestä on ihanaa touhuta Veen kanssa yhdessä niitä meidän kahden keskeisiä juttuja! Nautin ihan suunnattoman paljon ja niin nauttii kyllä itse mini mieskin! Uskon että nää on tärkeitä juttuja jotka muistaa sitten vielä isonakin. Hänellä on aina ollut tietyt jutut joita hän tekee äidin kanssa ja taas tietyt joita isin kanssa sekä tietysti myös ne joita tehdään porukalla. On ollut mielestäni hyvä ottaa Vee mukaan puuhiin jo pienestä pitäen. Hän on aina ollut hurjan kiinnostunut kaikesta ja tekemällä oppii ja miksi en ottaisi aina kun vaan se on mahdollista. On toki monia asioita jotka teen ilman häntä ja aina ei aikakaan riitä, mutta sen riittäessä touhutaan kimpassa.

Tänäpäivänä ehdoton ykkönen on saksilla leikkaaminen ja sitten niiden palojen liimaaminen. Huom. näitä ukkeleita Vee ei kuitenkaan ole itse leikannut, vaan äiti hoisi tämän osuuden hänen ideaansa kunnioittaen. Joskus valmistelen askartelupöydän valmiiksi Veen ollessa unilla, toisinaan touhutaan sekin yhdessä. Hän on reipas apuri kantamaan tarvikkeita askartelu lipastosta keittiön pöydälle, siivous puuhatkin näissä hommissa maistuu. Jollen ole valmistellut askarteluja valmiiksi häntä varten kysyn yleensä mitä hän haluaisi tehdä ja siitä sitten ruvetaan touhuamaan mielikuvituksen voimalla kohti lopputulosta. Tässä Vee halusi tehdä kuvan jossa äiti, isi ja Vee, joten tuumasta toimeen. Tuli joo itselle taas kerran haikeat fiilikset miettiessä mitähän tuo pikkuihminen tästä tilanteesta taas tällähetkellä tuumailee. Toisaalta oli se myös mielettömän suloista ja herttaista miten hän halusi meidät kaikki samalle paperille ja miten niin isi kuin äiti on hänen ajatuksissa vaikka vaan toinen läsnä tätä tehdessä.

-Elisa
2 kommenttia on "Askartelu on meijän juttu"
  1. Mulla olis mun blogissa sulle pieni haaste liittyen sisustamiseen. :) Käyppäs kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hei ehdottomasti käyn!! :) Kiitos vinkistä Jannika! ;) -Elisa

      Poista