perjantai 30. joulukuuta 2016

On ollut hyvä.

Huomenna on aika juhlistaa vuodenvaihdetta. Siirrytään taas uuteen vuoteen jossa odottaa 365 puhdasta sivua, joihin jokaisella on mahdollista vaikuttaa omalla kohdallaan. Jokaisella on lisäksi mahdollista vaikuttaa siihen, minkä tunteen välittää myös muille. Ole oma itsesi, ole hyvä sekä yritä nähdä, miten mielettömän moni asia on hyvin.

Tunnen kiitollisuutta kuluneesta vuodesta, ihan järjettömän suurta. On ollut niin ylä- kuin alamäkeä, mutta on ollut pääasiallisesti hyvä. Mitä muuta voisin toivoa, kuin tähän aikaan vuodesta tunnetta että on ollut opettavainen vuosi.





Olen oppinut hyväksymistä, olen toteuttanut ja tehnyt asioita joita toivoin tekeväni. Olen kaukana määränpäästä joka on tuntematon. Mutta uskon että suunta on oikea ja tässä mun kuuluu olla. 

Miltä tuntuu katsellessa tätä vuotta taaksepäin? Hyvältä, sopivalta. Vuosi on mennyt omalla painollaa, se on antanut paljon. On ollut haasteita etenkin niskan kuormituksen vuoksi, mutta olen tehnyt senkin eteen töitä, jotta olisi parempi. 

Mikä on ollut parasta? Perhe jonka kanssa jaan arkeni, ystävät, sekä aktiivisuus asioissa! Lämmin kesä, siltä se ainakin tuntui ja sellaisena se jäi mieleeni! Eväsretket Veen kanssa. Tanssiminen yön pikkutunneille asti ystävien kanssa. Lautapelit, hyvä ruoka sekä inspiroivat ihmiset. 

Asetatko tavoitteita tulevalle vuodelle? Ehdottomasti, ne itsessään jo motivoi toteuttamaan. On hyvä olla määränpää mitä kohti. On todella ja vaikka kuinka tuntuisi todellisen määränpään olevan tuntematon, asetan pieniä. Välietappeja. :D

Missä haluaisit kehittyä? Haluaisin oppia entistä enemmän läsnäoloa hetkissä. Oppia pysähtymään, miettiä tulevaisuuden urahaaveet ja unelmat balanssiin. Haluan oppia viemään ajatustasolla olevat asiat/keksinnöt loppuun. 

Missä kehityit? Opin laittamaan itseäni myös etusijalle. Toteutin pikku haaveilujani ja tein asioita joita en ollut tehnyt vuosiin. Opin hieman hölläämään.

Pois oravanpyörästä ja kohti uutta mielenkiintoista vuotta. Tee vuodesta hyvä, tekemällä hetkistä hyviä.

-Elisa 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti