lauantai 10. joulukuuta 2016

Aamun paras pala

Viikonloppu aamujen ihanuus kiteytyy yksinkertaisuudessaan yhteiseen aamupalaan. Tiedättekö, en voi ehkä tarpeeksi koskaan kertoa, miten nautin niin järjettömän paljon ihan itse aamupalasta! Pienet jutut tekee tästä elämästä just niin hyvää, kuin annat niiden tehdä. Tämä on minun yksi pieni hetki muiden joukossa, mistä saan paljon enemmän kuin vaan mahan sopivasi täyteen ruoasta.

Ehditään viikonloppuisin syödä aamupala yhdessä kolmisin, taikka Veen ollessa isällään, syödään me kaksin. Leivoin illalla valmiiksi gluteenittomat sämpylät, jotka sopii jokaisen ruokavalioon ja on kaikenlisäksi terveellisiä perus vehnä sämpylöihin verraten! Aamusta katoin pöydän, Jaakon kuoriessa appelsiineja mehulinkoon.Tuorepuristettu mehu on niin hyvää, että vaikka kuinka tossa koneessa onkin miljoona osaa pestävänä, silti sitä tehdään kerta toisensa jälkeen!  Loput syötävät esille ja istumaan, rauhassa. Jotain josta nautitaan ja jotain jota vähän aina odotan viikonlopun lähestyessä.

Musiikki hiljalleen taustalla, ikkunasta tuleva luonnonvalo ja päivä edessä jolloin ei tarvitse aamusta kiiruhtaa päiväkotiin ja sieltä töihin. Onhan se nyt ihan viimisenpäälle! Edessä päivä ilman jatkuvaa kelloon katsomista ja aikataulua. 

Rakastan näitä hetkiä






Millanen on sun aamun paras hetki? Ottaako muut edes huumaa tämmösistä vai onko aamupala päivästä huolimatta kiireessä syöty?

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti