keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Olohuone

Vielä hieman keskeneräinen mutta palvelee meitä jo enemmän kuin hyvin. Huone joka yhdistää kodin muihin huoneisiin ja meidät kaikki kolme yhteiseen, on olohuone.



Aamuaurinko nousee olohuoneen ja meidän makuuhuoneen puolelta. Valo tekee hyvää! Ja kun joka suunnasta tulee valoa, ei tunnu talven pimeä aikakaan ainakaan viikonloppuisin niin ankealta. On aikaa nauttia hitaista aamuista ja siitä miten koti herää luonnonvalon syleilyyn. Uuteen päivään. jossa on aina vähintäänkin ripaus hyvää!

Vaikka kuinka nyt olisi tilaa jokaisella olla välillä omassa rauhassaan, ollaan  me lähes aina kaikki samassa. Jaakon peli- tai makuuhuoneessa, Veen leikit omassa huoneessa sekä mun hääräilyt keittiön ja muiden huoneiden välillä milloin missäkin. Löydytään me kaikki kolme yleensä yhdestä tilasta, kun kaikki ollaan kotona ja hereillä yhtä aikaa. Ehkä totuttiin edellisessä kodissa siihen ja toisaalta on se aika ihanaakin! Meillä kun on hektinen arki ja menoja jokaisella eri suuntaan, niin se aika kun vaikutetaan päivistä yhdessä täällä, ajaudutaan yhteen.

Tässä teillekin kuvina pala meidän olohuonetta.












Pirteää loppuviikkoa just sulle!

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti