sunnuntai 3. elokuuta 2014

Päivä ZOOLANDIASSA.

Viiminen kesäloma reissu perheen kesken tänä kesänä keskittyi liedossa sijaitsevaan eläintarhaan/huvipuistoon.Lomat alkaa olla ohi. Meidän perheelle tää oli kyllä mahtavin kohde tuon 2-vuotiaan kanssa joka ei malta sekunttiakaan pysyä paikallaan.

Alpakka
Eläimiä nähtiin enemmän kuin esim. korkeasaaressa vaikka päivä olikin yhtä kuuma kuin siellä ollessamme.
kesypuput


Nähtiin, hirviä, poroja, pupuja, lampaita, heppoja, strutseja, muita lintuja, alpakoita, riikinkukko jne...

Oli mahdollisuus vesileikkeihin, pomppulinnoihin, kauhukujalle, lintutaloon, hiekkaleikkeihin, autoradoille, mönkijöillä kruisailulle, veneilylle, pienten lasten sisä leikki huoneisiin, videopeleihin, pelikojuihin, liukumäkiin, muutamaan huvipuistolaitteeseen joita oli tullut lisää toiselle puolelle myös isommille lapsille (muutama). Trampoliineja JNE...

Ruokailun suhteen voi toimia mikä on omalle lompakolle sopivin vaihtoehto.. Löytyy ravintola ja kahvila sekä grillaus paikka jossa voi syödä omia eväitä. :) Me käytiin ravintolassa josta löytyi lounaspöydästä jokaiselle jotakin. Eli myöskin allergikon oli mahdollista syödä jotain. Alle 3v lapset söivät lounasta ilmatteeksi jos jompikumpi vanhemmista osti itselleen lounaan.hintaan 12...€ yli 3v lapset 7€. Hyvän ja tuoreen näköstä safkaa joka oli ihan syötävääkin lounasravintolaksi.

uinti alue
Omat juomat kannattaa ottaa mukaan jollei halua pelkästä vedestä maksaa 3,8e..? :o
polkuautot mönkijä-radan vieressäOli kyllä tosi kiva päivä ja paljon puuhaa. Päivä oli sunnuntai mutta ihmisiäkään ei ollut "liikaa" vaikka luulin viikonlopun olevan ruuhkaisin. Henkilökunta oli reipasta ja iloista paitsi ravintolan kassatarjoilia taisi olla jo väsynyt iloisiin matkaajiin ja kuumuuteen.

Hintaa yli 3.vuotiaille tulee 19,50 euroa rannekkeelle eli meillä ei tuo pikku maksanut mitään. Lisäpäivä samalla rannekkeella on 6e/yli 3v.

Aukioloaika 10-18..

Isommille lapsille suosittelen toki isompia huvipuistoja mutta meille tää on kyllä ollut tähän astisista paikoista mieluisin.Toinen ihana kohde on Puuhamaa!

Enskerralla omat eväät mukaan ja päivä piknikki siinä samassa. :)

Akuilla toimivien autojen rata. 2-7v noin.. Siellä se meidän 2-v:kin kaasutteli (välillä laitoja päin)..

uudet huvilaitteet

pikkulasten puuhatalosta löytyi leikki kauppakin.

grillaus paikka

sammakon lennätys (maksullinen) Kaikki kojut joista voi voittaa maksoi 2e/kpl.. Ilman lohdutuspalkintoakaan ei jääty.
pienten sisäleikkipaikasta
 
Olishan siellä ollu vielä muutakin kuvattavaa mutta ehkä nää jo riittää tähän postaukseen. ;)

Ihanaa loppukesää!

-E
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti