sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vaatteet pois!

Jonkun mielestä tämä teoria voi kuulostaa ihan humpuukilta, mutta kerronpas kuitenkin! Aina kun luulen kärsiväni unettomuudesta, hoituu asia melkein joka kerta vaatteita lisäämällä taikka pois ottamalla! Aika yksinkertaista.

Nautin suunnattomasti kesästä koska silloin on ainoastaan aika jolloin pystyn nukkumaan vähin vaattein, vaikka ihan alasti jos siltä tuntuu! Mutta syksyn tullen pikkuhiljaa on lisättävä vaatevarastoa nukkumaan mentäessä. Nyt mennään jo pitkillä housuilla sekä pitkähihaisella paidalla, välillä sukat löytyy myös, kun uni ei tule aloitan ekana riisumalla sukat ja kas kummaa, Elsu nukahtaa kuin nappia painamalla...

Tätä menoa jos jouduin vaatteita lisäämään, olen todennäköisesti kovimmilla pakkasilla toppavaatteet päällä. Hups. Mutta minkäs teet kun on kylmä. Ja älkää nyt luulko että asunnossamme ei olisi lämmitystä, on täällä. Täällä vaan on patterit suoraan sanoen sanonko mistä! On ilmattu ja mitä lie temppuja tehty mutta kun ei lämpö riitä, ainakaan mun kropalleni. Hurrrrrrr....

Mutta tosiaan, mulla vaikuttaa uneen todella paljon se onko liikaa tai liian vähän vaatetta päällä. Onneksi tuo pienellä vaivalla hoidettavissa itseni kohdalla! Toinen minkä huomaan vaikuttavan on se mitä illalla teen. Jos katson esim. jonkun jännärin ennen nukkumaan menoa tai luen kirjaa joka on jokseenkin ahdistava, ei yöstä tule yhtikäs mitään. Näin ollen olenkin päättänyt että överi kauhuleffat ja kirjat saa mun kohdallani jäädä jotta nään vaan söpöjä unia ja nukun läpi yön jollei toki joku herätä kesken unen.. ;)
Kauniita unia, oman kullan kuvia....

Miten teillä nukutaan?

-Elisa
2 kommenttia on "Vaatteet pois!"
  1. no alasti kesät talvet lämminverinen:)

    kannattaa ostaa untuva peitto oon nukkunu partsilla syksyllä se ei päästä lämpöä ulos ollenkaan eli sun kehonlämpö riittää:) on se kyl hinnahtava juttu mut ei pitäis tulla kylmä:)

    VastaaPoista
  2. Mitkä unet on sun suosikki? itel kaikki peter pan unet missä lennetään ja häröimmät missä tiedän ohjaavani unta ja uni minääni :) skidinä pelottavin uni oli kierre portaat ja mun piti juosta nopeesti niitten luo ennen ku peikko saa kii no jouduin aina hyppäämään alas samanlailla ku veteen pää edellä se oma mörkö olikin äitini.

    sit yks uni jossa sä koitat juosta mut pysyt paikoillas etkä pääse mihkään. no pitkään aikaan ei oo nähny painajaisii:)

    VastaaPoista