maanantai 26. tammikuuta 2015

Kanakeittoa (Gl, L)

Viime kertaiseen flunssan nujerrus operaatioon päätin valmistaa kanakeittoa!
Joten tässäpä ohjetta tännekkin.


Ainekset:

10kpl isoa perunaa (kiinteä)
3kpl porkkanaa
puolikas lanttu
2kpl varsiselleriä
1kpl palsternakka
puolikas purjo
puolikas paprika
1 valkosipulin kynsi
0,5tl raastettua inkivääriä
persiljaa
suolaa
mustapippuria
kurkumaa
600g kanasuikaleita (naturel)


  1. Pese, kuori ja kuutio. Juurekset kannattaa leikata niin että ne ovat kooltaan 1/3 perunaa.. Peruna kypyy nopeiten joten laita juurekset ensiksi hiljalleen kiehuvaan veteen.
  2. Lisää joukkoon kuutioidut perunat.
  3. Paista kanasuikaleet kypsiksi.
  4. Lisää keittoon loput ainesosat sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen vielä hetki kunnes keitto on valmista nautittavaksi. 










-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti