Broilerfile pikkuisen "spessummalla" tavalla! Varoituksen sanat jo kuitenkin heti alkuun: täytteen pääaineet ovat vuohenjuusto sekä aurinkokuivattu-tomaatti, kumpainenkin voimakkaan makuisia raaka-aineita! Suosittelen kyllä kokeilemaan, vuohenjuustokin osaa yllättää ja istuu yllättävän monen suuhun!
4 kanan rintafilettä
Ainekset:
4 kanan rintafilettä
100g vuohenjuustoa
120g aurinkokuivattuja tomaatteja
nippu basilikaa
nippu persiljaa
pari timjamin oksaa
suolaa
pippuria
- Nosta rintafileet puhtaalle alustalle (esim. leivinpaperin päälle). Leikkaa fileen paksumpaan päähän viistosti viilto toisesta reunasta alaviistoon, niin että paksuun päähän filettä tulee ns. tasku täytettä varten. Laita uuni kuumenemaan 200`C
- Laita 8kpl coctail-tikkuja likoamaan veteen.
- Täytteen teko: Sekoita keskenään kaikki ainesosat sur rurrr rurrrr....
- täytä taskut massalla ja "sulje" jokainen tasku kahdella hammastikulla ( Ei tarvitse täytteen mennä piiloon).
- Paista pannulla voin ja oliiviöljyn kera puolin ja toisin kunnes file on melkein kypsä. VINKKI: aloita kypsennys pohja puolelta ettei täytteet valu heti ulos).
- Laita fileet uuni pellille täyte puoli ylöspäin ja kypsennä uunissa vielä n. 7min ajan. (seuraa itse fileitä ja kypsyyksiä) Voit tarkistaa kypsyyden paksuimmasta fileestä kurkkaamalla täyttö taskun juuresta miltä näyttää!
- Poista coctailtikut ja asettele lautaselle riisin kera!
Oih, näyttääpä hyvältä! Täytyypäs kokeilla! :)
VastaaPoistaKiitos Mmillaw! :) Kivoja kokkailuja!
Poista