maanantai 19. tammikuuta 2015

Makeup?

Olen pikkutytöstä lähtien ollut kiinnostunut hiustenlaitosta ja vähän myöhemmin myöskin meikkauksen ihmeellisestä maailmasta. Yläasteen jälkeen kävin äidin ystävän kasvomallina kymmeniä kertoja kun hän opetti oppilaille kaikenmoisia meikkaustyylejä ja muita. Opin samalla myös itse paljon joten oli siitä jo muutenkin hyötyä minulle.

Käytän vahvaa meikkiä todella harvoin, oikeastaan vaan viihteelle / juhliin mentäessä. Perus arki meikki pysyy simppelinä enkä mielestäni tarvitse edes paljoa, tummista piirteistä on tässä asiassa ollut hyötyä! Olen myös sen verran unta rakastava että ennemmin nukun sen 10min pidempään kuin että herään vääntämään Super meikkiä jokaiseen päivään. Mielestäni nainen on kaunis myös ihan omana itsenään!


Yksi unelma ammateistani kulkeutuu myös kauneudenhoito puolelle. Niin moni kuitenkin aina lyttää ideani sanoin "kampaajia on niin paljon, kosmetologi/maskeerajia on aivan liikaa, ei ole töitä, ei järkeä".. Niinpä on se asia tainnut siitä syystä jäädä ajatustasolle. Mutta miksei vielä joskus, nythän sitä uutta ammattia pitäisi alkaa opiskelemaan, ei voi siis tietää mihin sitä vielä ryhtyy. Uskon että töitä löytyy aina hyville tekijöille.

Siihen asti jatkan kavereiden / perheen hiustenleikkausta ja meikkailuja harrastuspohjalta. Kivaa sekin!

Mitä mieltä te olette ylipäänsä, onko meikkaaminen ok vai ei?



Yläkuvassa nude ja alakuvassa meikattuna...



2 kommenttia on "Makeup?"
  1. Nätti ilman ja meikin kanssa :) Itse tykkäisin meikata mutta meidän koulussa, ainakaan meidän luokalla ei välttämättä arvosteta meikkaajia, ja kaveritkin on sitä vastaan. Joskus kun ollaan menossa hienompiin juhliin niin saatan hieman ripsiväriä supaista naamaan, en muuta. Mutta, aivan ihania meikkejä :3 En ikinä osais tehdä mitään tommosta! :) Ja oot kyllä niin kaunis! :) Voi kun olisin aikuisena yhtä nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos pikkunen! <3 Oot mielettömän kaunis tyttönen jo nyt, ei huolta tulevasta.. Ja muista, jokainen on kaunis omalla tavallaan! <3 Sun ei todella vielä tarvitse enempää meikkiä käyttääkään!! Kyllä sen aika vielä tulee jos siltä myöhemmin tuntuu että haluaa enemmän jotain käyttää.. Ihanaa viikkoa mmillaw! :) <3

      Poista