perjantai 23. tammikuuta 2015

Anna elämälle mahdollisuus

Tää elämä on ajoittain aika hankalaa joillain meistä, toiset pääsee tallaamaan pelkästään kultahipuin koristeltua pumpulin pehmoista tietä. Toisille samainen tie pistelee jalkojen alla hiilten ja rosoisten kivien tehden kipeetä jalanpohjille. On kuitenkin paljon kiinni ihan itsestään voiko kipeää tekevä tie saada osan pumpulistakin alleen..

Vaikeiden asioiden kohtaaminen on joillekkin isomman työn takana. Ei ole aina niin yksinkertaista lähteä purkamaan vanhoja haamuja, pahoja juttuja vaikka tuska meinaakin repiä sisukset kahtia. Kehotan kuitenkin yrittämään.

Mä tiedän mitä on voida huonosti. Tiedän mitä on herätä aamuun ja ajatella ensimmäiseksi kunpa voisin nukahtaa takaisin, kunpa selviäisin tästäkin päivästä, kunpa joku voisi luvata että nämä aamut ovat joskus vielä historiaa ja niinhän ne nykyään mun kohdallani on. Melkein aina.. ;) En hae liian pumpulista elämää vaan elämää jossa mun on hyvä olla. Elämää jota jaksan ja haluan elää, tää on just sellaista elämää tällä hetkellä.


Oon onnellinen jokaisesta joka mun elämääni kuuluu ja jollain lailla vaikuttaa! Viimiset vuodet on ollu elämän rankimpia vaikka ennen niitäkin vuosia olen jo kokenut vaikka ja mitä.. Mut en noin pitkää aikaa putkeen mitä nyt.. Näiden viimisten vuosien aikana oon läpikäynyt kaikki lapsuuden ja nuoruuden aikana koetut pahat asiat, olen tullut äidiksi, olen sairastanut sairautta jolle ei nimeä ole keksitty 2,5-vuoden tutkimuksista huolimatta.. Olen joutunut opettelemaan mitä on elää täysin ilman viljoja. Ammatinvaihtokin olisi edessä.. Nyt vielä kuvioon tuli ero miehestä jonka kanssa kuvittelin joskus käveleväni alttarille. Mutta kaikki tuo on tehnyt musta sen mitä olen juurikin nyt. Kaikki ne vaikeudet, isot päätökset ja muutokset on saanu aikaan jotain joka on ollu kadoksissa jopa muutaman vuoden.. Ne on saanut aikaan vielä enemmän kuin sen mikä oli kadoksissa. Ne on saanut aikaan onnellisuuden ja hyvän olon tunteen. Niiden kaikkien asioiden takia mä pitkästä aikaa tunnen voivani hyvin vaikka edelleen on välillä huonoja päiviä ja raskasta, näen peilistä tytön joka pursuaa halua auttaa muita ihmisiä jotka apua jollain tasolla tarvitsee,.. Näen tytön jonka kalpeat ja kaventuneet posket on saanut väriä takaisin ja ehkä vähän pyöreyttäkin (hyvällä tavalla!) . Näen tytön jonka silmistä näkee pilkkeen joka kertoo siitä että on hyvä olla..


Mun on hyvä olla.

-Elisa
4 kommenttia on "Anna elämälle mahdollisuus"
  1. Voi hitsi sentään, mä sain Jannelta kuulla tosta teidän erosta, kun en ollut aikoihin täällä bloggerissakaan käynyt :(! Kurja juttu, mutta hieno juttu, että voit hyvin! :) Ihan henkisesti ja fyysisesti. Halit halit halit! Koitan ehtiä kirjotella sulle joku päivä :)

    VastaaPoista