lauantai 25. lokakuuta 2014

Talven toppaa

Nyt se on sitten hommattu, nimittäin tämän talven haalari Vee:lle! Tänävuonna päädyin Kappahalin "kaxs proXtec" merkkiseen pukuun, sillä se vaikutti kaikkine lupauksineen hyvältä vaihtoehdolta,  hinta pysyi alle 90€.



Halusin puvun jolla voi rymytä kinoksissa ilman huolta että joka kolosta pääsee lunta sisään.

Väriksi valitsin tumman harmaa/ruskea sävyisen puvun, kirkkaan oransseilla yksityiskohdilla. Normaalisti suosin pojan vaatetuksessa iloisia kirkkaita värejä mutta tykästyin tämän yksinkertaisuuteen, pienillä kivoilla yksityiskohdilla varustettuna.


Lahkeen reunassa perus kuminauhat, lahkeen sisältä löytyy vielä toinen kuminauhalla varustettu "lumilukko" lahje jonka olisi tarkoitus pitää lumi ulkona puvusta. Löytyy myös hyvät lenksut kenkien alle joissa välikohta vahvistettua materiaalia. Lisäksi toiset vararemmit tulevat puvun mukana.



Hihan suissa myöskin kuminauha reunus sekä piukempi sisäkangas josta saa peukalon läpi, näin ollen hihat eivät nouse touhuissa ylös vaan pysyvät siinä missä kuuluukin. Lisäksi tarrakiristys.



Heijastimia hyvä määrä, kaikissa vetoketjujen lenksuissa, molemmissa hihoissa, lahkeissa sekä keskellä selkää.



Vedenpitävä 10 000
Silityksen kestävä ?
Sab vetoketju
Vettä hylkivä (ilman perfluoria)
Hengittävä
Tuulenpitävä












Kuulostaa hyvältä, toivottavasti on vähintään sen mitä lupaakin! :) Kerrotaan kokemuksista siis jälkeenpäin.

Viime vuonna oli REMU merkkinen puku joka oli todella hyvä ostos! Hintaa oli alessa 40€ ja ei mitään valittamista.

Minkä merkkisiä pukuja muut on kokenut hyviksi?

-Elisa
2 kommenttia on "Talven toppaa"
  1. Oon kuullu paljon hyvää noista KappAhlin haalareista! Meillä on nyt kakkoshaalarina kirppikseltä 4e:lla ostettu H&m:n toppis, missä on myös noi hihansuojukset. ne on ehkä toimivammat isoilla, mutta J:lle kun on vaikea laittaa hanskaa käteen niiden päälle ja silloin se saa vedettyä hanskat pois myös, niin en oo käyttänyt. Ne on sit rutussa ranteissa. Kokeilin kyllä laittaa niitä lapasten päällekin, mutta sit on taas iso homma esim kaupassa ottaa hanskat pois kädestä :D
    Hienompi haalari meille on tulossa Racoonin sydänhaalari, senkin sain käytettynä ostettua, mutta kyllä metsästinkin kauan :) Välikausihaalari oli samaa merkkiä, ja meillä toimiva, katsotaan j toivotaan että toi topattu versiokin olis hyvä :)
    (Ja sit on se yks mun oma tekemä Hellokitty-haalari, mut se jää kyllä vikaks laatuaan :D )
    Isosiskon aikaan ei ollut mitään noita hienouksia mitä nykyhaalareissa on, haalarin kuin haalarin sai alle satasella. Nyt oon ollu ihan järkyttyny, että niistä saa pulittaa useamman satasen....ja kun käyttöaika on vaan muutama kuukausi! Meille käy halvemmatkin merkit, tosiaan se rauhassa leikkiminen ja rymyäminen on tärkeätä, en mä pystyis antaa lapsen rymytä maassa, jos päällä olis yli 200e arvoinen haalari...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Voi se Racoonin puku on kyllä kiva!! Meillä kakkosena tutuilta ilmatteeksi saatu Ticetin-puku joka kylläkin jo todella ohueksi mennyt pesuista johtuen, joten ostettiin tää sitten että pysyy poju varmasti lämpimänä! ;) Saas nähdä miten hihasuojukset toimii meillä, enpä tullut moista ajatelleeksi.. :o On kyllä joo puvuilla ihan järjettömiä hintoja nykyään jos miettii käyttöaikaa.. Merkki maksaa ja toki joissain tuotteissa oikeesti se laatukin..

      Poista