perjantai 10. lokakuuta 2014

Kurkkaus pojan huoneeseen

Alunperin ajattelin tehdä pojan huoneesta lähes musta-valkoisen käyttämällä paria väripilkkua siellä täällä ja loput tavarat korjattaisiin säilytys laatikoihin leikkien loputtua. Lopputulos olikin vähän enemmän useampaa väriä eikä niin yksinkertainen kuin suunnittelin mutta pikku tykkää ja olen itsekkin ihan tyytyväinen vaikka mielessä onkin jo monta uutta ideaa. Ehkä vuoden päästä, nyt saa näyttää hetken vielä tältä... ;)

Tässä siis pieni pala pojan huonetta Valittiin pojalle sängyksi IKEA:n Brimnes sohvasänky alalaatikoilla. Huone ei ole valtavan suuri joten tämä oli osuva valinta juurikin siihen tilaan. Pojan sairastaessa sängyn saa helposti levitettyä suureksi jolloin itse mahtuu hyvin viereen tai jos hänelle tulee joku lapsi-kaveri yökylään niin ei tarvitse olla varasänkyjä tai muita kun tästä tulee levitettynä 160cmx200cm.

Sänky ilman patjoja 249€

Lisäksi ostettiin 2kpl reunakaiteita jotta poika tosiaan pysyy sängyssä pyörimisestä huolimatta.

Nekin ikeasta nimellä VIKARE Turvalaita. Hinta 9,99kpl

Patjat oli 45€kpl ja petauspatja 10€.

Toki kertyi sängylle hintaa kaikkine osineen mutta mielestäni ihan hyvä sijoitus monipuolisuutensa vuoksi! Alalaatikot toimii meillä Pojan lelulaatikkoina mutta voihan niitä käyttää esim. myös muuna säilytyslaatikkona. Pojan kasvaessa reunakeiteet voi ottaa pois.


Viiri

Etolasta ostettu piirustuspöytäTehoste seinä harmaa, muut seinät valkoisia.

Kirpparilöytö, puinen puu-naulakko-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti