sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntain täytetyt paprikat GL,L


Helppo herkkukerkku. Kana-riisi täytteiset paprikat.

Kylkeen vielä vihersalaattia
Ainekset:

4kpl kanafileetä
1kpl punasipuli
3kpl paprikaa
3dl tummaa riisiä
6dl vettä
0,5tl suola
0,5tl mustapippuri
basilika "oksa"
 1kpl valkosipulin kynsi
 1dl ruokakermaa L
250g juustoraastetta L

  • Laita vesi kiehumaan ja riisit joukkoon, keitä kypsäksi. Pilko ja kuullota punasipuli pannulla sillä välin. Leikkaa paprikat puoliksi ja puhdista siemenistä. Leikkaa maustetut ja kypsät kanafileet kuutioiksi. Sekoita kattilassa riisi, sipuli, kana, kerma, 1dl juustoraastetta ja mausteet keskenään.


Paprikoiden täyttö:
  • Aseta puhdistetut ja halkaistut paprikat leivinpaperille täyttö valmiiksi. Täytä paprikat riisi-kana täytteellä hieman kukkuralleen. Lisää päälle loppu juustoraaste ja laita uuniin. 190`C 30min.


Vee veteli täytettä suuhun sitä tahtia samalla täyttäessään paprikoita, että masu oli täynä ennen paprikoiden ehtimistä edes uuniin joten maku taisi miellyttää.. :)




Pikku nuhanenä täyttö puuhissa.




Laadun valvontaa








VINKKI: Paprikat voi myös leikata niin että jää syvempi kuppi täytettäväksi. Eli sieltä päästä missä vihreä varsi sojottaa leikkaa vaan tarvittavan hatun pois ja noukkii sisältä siemenet!

-Elisa




1 kommentti on "Sunnuntain täytetyt paprikat GL,L"
  1. hei onko suomessa ravintolaa jossa kaikki ruoka aineet olisi gluteenottomia missä voisit olla duunissa tai sitten oma ravintola? :) tai sit kaks puolta siin ravintolas gluteeni ja gluteeniton :)

    VastaaPoista