tiistai 30. syyskuuta 2014

Pyörän uusi-elämä

Saatiin pikkuserkun vanha pikku fillari joka kaipaili jo pientä päivitystä. Välissä pyörä oli jo siskonpojallakin käymässä mutta kotiutus meille käydessä sinne pieneksi. Sain idean että pyöränhän vois vaikka spreijata jollain pirteellä värillä mistä pikku tykkäis joten väriksi valittiinkin sitten kirkkaan keltainen!

Iskä M irrotteli kaiken maailman ylimääräiset osat pois ennen värin ruiskutusta. Sen lisäksi pientä teippailua minne väriä ei sais sitten mennä. Pikku-ukko touhus mukana omilla leikki työkaluillaan ja oli mielissään että tätä tehdään nyt hänelle! Siitä tulisi hänen keltainen uusi pyörä!

Kulahtanut pinkki sai uutta ilmettä keltaisesta spray-maalista


Iskä M yli maalasi tän kaksi kokonaista kertaa ja kolmannen kerran minä suhauttelin väriä vielä sinne tänne jossa oli kohta joka sitä vielä kaipaili. Pikkusen väriä sai myös polkimet ja ketjutkin mut eipä haittaa, Poika on haltioissaan! TIT-TI-DI TIIIII.

Tässä tämä päivitetty pikku pyörä valmiina käyttöön!
Tälle projektille kertyi hintaa 2,5€, eli yhden spray-maali purkin verran hong-kongista! Aikaa meni ehkä noin 2h purkaus ja kokoaminen mukaan laskettuna. :)

-E
2 kommenttia on "Pyörän uusi-elämä "
  1. Ihana!! J haluaa ton sit kun se jää Pikkulle pieneksi ;)!

    VastaaPoista
  2. Hihi Kiitos! Tykkään myös kovasti! :) Täytyy muistaa tuoda teille kun käy pieneksi!! <3

    VastaaPoista