tiistai 23. syyskuuta 2014

Syksyn pukeutuminen

Lähdin äidin valvoessa Pojan  päiväunta pienelle shoppailu reissulle läheiseen ostoskeskukseen. Lähinnä vaan katselemaan mitä kaikkea ihanaa syksy on tuonut liikkeisiin tullessan. Vahvimpana värinä ehdottomasti näkyi jokaisessa liikkeessä tyttömäinen vaaleanpunainen söpöys! Sen lisäksi viininpunainen, harmaa, ja vaaleita pehmeitä sävyjä.

Pitkät neuletakit, runsautta puhkuvat huivit ja lämpösiltä näyttävät pipot sai koko kropan tuntemaan väistämättään sitä lämpöä. Aikaisemmin kotoota lähtiessä ihan kunnon lämpimissä syys vermeissä viima tunkeutui sisuksiin ja kylmyys ei meinannut lähteä sisälle päästyäkään. Asteet tippunu päivässä 4`C. Mä niin nautin syksystä vaikka vihaankin tota kylmää pohjoistuulta joka jäädyttää aivolohkot jollei pipo oo lämmittämässä!

Mä tykkään tän hetkisestä muodista, tai siis siitä mitä näistä perus vaateliikkeistä löytyy tällä hetkellä. Housuja on haaremi mallisia sekä vähän löysempiä versioita. Ei pelkästään kireitä pilli farkkujavaikka niistäkin pidän. Housuja löytyy niin matala kuin korkea vyötäröisinäkin eli tämän hetkinen housu tilanne kaupoissa on monipuolinen ja jokaiselle luulis löytyvän omalle kropalle sopivat ja mieluisat pöksyt! Lämpimiä neuleita löytyy jos jonkinmoista pitkää ja lyhyttä, aukinaista, napillista ja ihan perus villapaitoja.

Vaikka juuri nautin lämpimistä kesäpäivistä, siitä kevyestä helposta pukeutumisesta. Maxi-mekoista, shortseista ym. On tässä syksyn kerrospukeutumisessakin oma ihana juttunsa joka iskee muhun. Rakastan lämpimiä pitkiä neuleita joita voi vielä välillä käyttää "takkina". Pipon voi laittaa päähän ja lapasetkin piti pistää aamupäiväselle liikenne-/ leikkipuisto reissulle. Hurrrrr. Lämpönen pukeutuminen on ihanaa, villasukkien laittoa odotan kuitenkin vielä hetken.....

Pidän aika monenlaisista tyyleistä, siksi en osaisi laitaa itseäni tietyn tyyliseen kastiin. Tykkään niin rennosta kuin asiallisestakin pukeutumisesta. Useasti pukeudun helppoon raitapaitaan ja farkkuihin kun taas välillä tykkään pukea jotain ihan muuta ja hieman panostaakkin siihen mitä päälleen laittaa. Kaapistani löytyy jos jonkinmoista vaatekappaletta jotka edustavat eri tyylejä.

Parhaimmat vaatelöydöt olen tehnyt aina niin että henkarissa katson miten tuo ei ehkä ole mun juttuni mutta olen kokeilun haluinen joten päätän aina kokeilla vaatteita jotka yleensä ei herätä mitään henkarissa roikkuessaan. Mutta päälle laittaessa yleensä yllätyn ja löydänkin mieluisan.

Neule, hattu josta unelmoin mutta en silti osta koska en tiedä käyttäisinkö sitä todella?! farkkuhaalarit! <3

yli mukavat housut

Rento ja mukava koti huppari

pöksyjä


Tänään tämmöstä

-E

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti