maanantai 15. syyskuuta 2014

Siivous ja uusio käyttöä..

Sunnuntain suur-siivous on mielettömän ihana lopetus viikolle, koska se takaa myös ihana seuraavan viikon alun puunatussa kodissa! :) Ei varmaan kuulosta kauheen lepposalta mut kunhan alkuun pääsee niin mulla ei meinaa tulla siitä edes loppua. Tuolta vielä ja jos tonkin nyt vielä, tyyliin. Aamusta matot pihalle, imurointia, lattioiden pesua, vessojen pesu, keittiön puunaus lattiasta kattoon jne. Pienten lelujen noukkimista sohvan alta, hyllyn takaa, paikoista joissa ei uskoisi edes niitä olevan.. Pojan kanssa siivottiin vielä autokin sisältä, lähinnä hän kyllä ajeli eri mopoilla ja menopeleillään autoa ympäri mun siivotessa, eli juurikin oikea työnjako. :)

viikonlopun kuvailua saaressa


Ollaan saatu hirmu monta menopeliä sukulaisten lapsilta kun ne on käyny heidän lapsille pieneksi, kierrätys kunniaan. Eihän noi mee mikskään kun jokaista voi käyttää suht lyhyen ajan kunnes käy jo pieneksi! Nytkin pitäis keksiä kenellä olis sopivan ikänen pikku jolle vois antaa noita meille pieneks menneitä. Pihoilta löytyy traktoria peräkärryllä, taapero-kärryt, pikku mopoja 2kpl, porche-auto, kaks pyöränen mopo ilman polkimia eli tämmöinen potku malli mitä näkee jokapuolella pienillä, samanlainen isompi malli, kolmipyörä, normi pyörä, potku lauta, yms. Ja yhtäkään ei olla itse ostettu vaan kaikki muiden vanhoja tai lahjaksi tulleita. Pojan pieneksi menneet vaatteet, syöttötuoli ja "kävely-potku-tuoli" pitäis kiikuttaa kirpparille viikonpäästä, kun alkaa vaatehuoneen hyllytila olemaan melko finaalissa.

Käytiin lauantaina äidin ja hänen puolisonsa mökillä ja lähi maastosta noukkimassa, havuja, puolukan varpuja, käpyjä, jne. Syksyn piha istutuksiin ja jos sais aikaiseksi väännettyä vaiks muutaman kranssinkin. Siinä olikin hyvä syy käydä tänään hakemassa syyskukkia ja laittaa etupihaa syyskuntoon! Odotan vielä kauniin värisiä vaahteran lehtiä joista aijon keksiä jotain lisää vielä tuohon sisääntuloon! Halpaa ja helppoa kunhan löytyy vähän mielikuvitusta hyödyntää luonnosta löytyvää materiaalia! ;) Kesäpihoilla istutus purkkeja, ym. piha juttuja puoleen hintaan, nehän menee sit ens kesänä kesäkukillekkin. Mulla kyllä oli jo entuudestaan kesäkukkien purnukoita ja muita joten en sortunut kun kahteen uuteen amppeliin kun ne niin edukkaasti kerta lähti matkaan ja oon niitä jo kesästä asti haaveillut tuohon eteen.. Varastosta vielä lyhdyt esille kun illat ruvenny jo pimentymään. Myöhemmin lisäilen kuvia vielä lisää kun saan takapihan ja muut väkerrykset kuntoon..

Millaisia väkerrykisä muut on kehitellyt? 

-E
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti