keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Mustikka-vadelmapiiras GL, L

Ihanaa kun vielä saa tuoreita suomalaisia marjoja! Pakasteet täyteen talveksi!
Tänään oli aika marja-piirakan joten sitäpä siis tekemään.

valmis pala piirasta

Pohja:

100g sulatettua voita tai margariinia
1kpl muna
1dl sokeria
2,5dl gluteenitonta jauhoseosta
1tl leivinjauhetta

Täyte:

1,5dl vadelmia
2dl mustikoita
0,75dl sokeria (osan voi sekoittaa marjoihin)
1prk kermaviiliä (laktoositon)
1kpl muna

1.Laita leivinpaperia irtopohjavuuan pohjalle, voitele vuuan reunat ja leivinpaperi kevyesti.
2. Vaahdota voi, muna ja sokeri.
3. Lisää joukkoon edelleen vatkaimella sekoittaen jauho, johon sekoitettu leivinjauhe.
4. Kaada seos irtopohjavuuan pohjalle ja levitä lusikkaa tai nuoliaa apuna käyttäen mahdollisimman tasaiseksi.
5. Levitä marjat pohjan päälle (voi lisätä myös vasta täytteen päälle).
6. Sekoita täyte-ainekset keskenään ja kaada marjojen päälle.
7. Uuni 200`C n. 35min







-E
1 kommentti on "Mustikka-vadelmapiiras GL, L"
  1. toi näytti ihanku mummin tekemältä tai se väsäili kans kermaviilillä nams herkullisen näkönen ootko laittanu joskus viel jätskiä siihen ?vaniliaa? voikko sä syyä näitä jäätelö kiskan jädei ollenkaan?

    VastaaPoista