keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Iloa auringosta

Vietin tänään ihanan aurinkoisen aamupäivän yhdessä lempi kaupungissani nimittäin Naantalissa. Se suorastaan puhkeaa kauniiseen kukkaan aikaisin keväällä auringon löytäessä kauniiseen rantamaisemaan joka koostuu venelaitureista, ranta-ravintoloista, puistoista, vanhasta kaupungista, kirkosta ja muumikaupasta joka oli jo avannut ovensa.




Nää pienet pullot on ehkä jopa yli söpöjä! :D (ei yhteistyö)







Aamun kruunasi ystävä typy jonka kanssa istuskeltiin syrjäisemmällä laiturilla auringossa, napsittiin hassuja kuvia. Syötiin salaatti lounas ja höpöteltiin halki poikki pinoon kaikki mieltä myllertävät ajatukset. Nää on niitä tärkeitä pieniä juttuja mutta kuitenkin mielettömän suuria. Melko pikainen näkeminen jätti jälkeensä niin paljon hyvää mieltä, iloa ja innostusta. Ystävä on rikkaus.

Kesä tulee kovaa vauhtia ja noissa maisemissa nautitaan pikku Veen kanssa varmasti monet kesäpäivät ystävien ja perheen seurassa, sekä tietysti myös välillä ihan vaan kaksinkin jätskiä syöden ja hiekkaleikkejä leikkien. Loisto kaupunkiloma kohde niin lapsiperheille kuin kelle tahansa.

-Elisa
1 kommentti on "Iloa auringosta"
  1. kivoi kuvia lepposalta näyttää meininki vai onkohan se tää mun musa :)

    nooh jos mä joskus lähtisin sinne tybyn kaa ni mitä raflaa suosittelisit? muuten mitä kaikkee siellä muumi maailmassa on? maistuuko toi bon muka mustikalle uus maku tullu?

    hauskasti noi kuvat saannu sillain et koko kaupunki sun ja muita ei ole ollenkaan tyhjältä näyttää :)

    VastaaPoista