maanantai 16. helmikuuta 2015

Meidän laskiainen

Viikonloppu meni vauhdilla, jotenkin ehkä jopa liian nopeasti tällä kertaa. Ajatus päässä miten viikonlopun jälkeen on enää muutama päivä Vee mulla ja sitten onkin hänen aika siirtyä isän luokse muutamaksi päiväksi sai mut surulliselle mielelle. Oi voi, mä todella toivon että tähän tottuu ajan kanssa! Vee on kyllä suhtautunut tilanteeseen ainakin tällä hetkellä tosi hyvin.. <3Mutta palatakseni meidän laskiaiseen.. Leivottiin tosiaan lauantaina kasa pullia jotta sunnuntaina olisi jotain täytettävää ja luvallinen herkku hetki oli taattu. Aamu aloitettiin taas kunnon aamiaisella, rauhassa syöden masut täyteen (rakastan aamupala hetkiä!) jonka jälkeen hetki sohvalla pötköttelyä ja lastenohjelmia katsellen. Kaupunki oli järjestänyt torille laskiaisrieha tapahtuman jonne suunnattiin ennen päiväunia.

Paikanpäältä löytyi tehtävärata kysymyksineen itse kaupungista, musiikkia, palloja ja muita lapsille. Oli lumiukko ja kettu maskotit sekä heppa-ajelua ja polkuautoja. Meidän pieni energia ukkeli veteli taas pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Vähän väliä jalat solmussa kompuroiden koska tori oli hieman jäinen. Vee keskittyy / leikkii rauhassa pienissä ryhmissä mutta isommassa porukassa hänellä jotenkin häipyy kontrolli kaikkeen ja sitten vaan mennään ilman silmiä ja korvia kuin tuulispää.

Ystävä tuli oman tyttärensä kanssa meidän mukaan ja aamupäivä meni kivasti siinä sitten lasten kanssa touhuten ja lopuksi vielä makkaraa syöden ja mehua juoden. ;) Itkun kera lähdettiin kotiin, koska eihän Vee olisi halunnut lähteä millään kotiin päiväunille mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Aika nopeasti harmitus kuitenkin unohtui kun höpöttelin oravista ja muista metsää ohittaessa ja rattaita eteenpäin lykkiessä häntä niskasta kutitellen. Loppumatkasta jo naurettiin. ;)

Päiväunien jälkeen nautittiin laskiaispullat kerman ja hillon kera ja vitsi miten hyvää oli!
-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti