sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pienet pyöreät pizzat GL, L

Tästä pohjasta riittää kahteen pellilliseen pizzaa, jos taikinan leikkaa pieniksi pyöreiksi pizzapohjiksi tulee näistä ainakin 3 pellillistä pikkupizzoja.


Pohja:
3dl vettä

3tl kuivahiivaa

½ tl suolaa

2tl sokeria

6,5dl gluteenitonta jauhoseosta

loraus oliiviöljyä tai rypsiöljyä

225-250 astetta, 10-12min

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen puuhaarukalla sekoittaen. Lisää puolet jauhoista, suola ja sokeri. Lisää loput jauhot, lopussa käsin taikinaa vaivaten. Sitten vielä loraus öljyä ja taikina on valmis.

Kauli taikina isoksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Leikkaa ympyrän mallisia pyöreitä pohjia (itse käytin apuna juomalasia). Levitä pohjille tomaattipyre/ketsuppi jonka jälkeen täytteet ja juusto.

Täyte vaihtoehtoja naposteltaviin pikkupitsoihin


ilmakuivattu kinkku ja persikka + juusto



















1) ilmakuivattu kinkku, persikka lohkot +juustoraaste

2) kinkku, ananas+ juustoraaste

3) pyöreät pikku pepperonit, jalopeno rinkulat + juustoraaste

4) kirsikkatomaatti leikattuna pyöreiksi rinkuloiksi + mozzarella. Uunin jälkeen basilika lehti.

5) jauheliha, sipuli, paprika + juustoraaste


Ethän kopio/käytä blogini kuvia ilman lupaa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti