torstai 27. maaliskuuta 2014

Persikka-rahkapiirakka GL, L

valmis!
Ihanaa ja aurinkoista päivää ihmiset!! Tänään on ollu ihan mahtava päivä, fiilikset ihan huipussaan. Mahtaakohan johtua uudesta "sähkövedestä" vaiko tekeekö tuo ihana möllöttävä kirkas aurinko tän hyvän olon? No oli kumpaa tahansa, tänään on huikeen hieno päivä ja oon saanu aikaseks vaikka ja mitä! Aurinkoisin aikaan saannos on tänään persikka-rahka piirakka joka odottaa hellan päällä jäähtymistään. Nam nam nam tuoksu on ainakin mitä mahtavin! 


Pohja:

1dl sokeria

100g voita

1 muna

2,5dl gluteenitonta jauhoseosta (itse käytin semperin fun mix)

1tl leivinjauhe

sekoitetut ainekset
voideltu piirakkavuoka



Laita uuni lämpenemään 200`C. Vaahdota sokeri ja voi, lisää joukkoon muna sekä keskenään sekoitetut jauho ja leivinjauhe. Kaada vatkaimilla sekoitettu seos voidellulle piirakka vuualle (halkaisia 24cm). Itse käytin apuna nuoliaa levityksessä. Paista pohjaa uunissa 10min ajan jonka  
 jälkeen lisää rahkaseos/persikat!


levitetty pohjaseos uuniin menossa


täyte:
2kpl munia

0,5dl sokeria

2tl vaniljasokeria

2dl rahka purkki (josta valutettu neste pois)

Sekoita ainekset keskenään ja levitä seos hetken uunissa olleen piirakkapohjan päälle. Asettele leikatut persikan (425g) siivut rahkaseoksen päälle ja laita piirakka takaisin uuniin. 15min ja tämä ihanuus on valmis!


kaada rahkaseos paistetun pohjan päälle















persikoiden asettelu ja uuniin 15min
Uunituore persikka-rahkapiiras! :) Tarjoile jäähtyneenä!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti