keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Rv 36





Tänään lähti käyntiin raskausviikko 36, eli täyteen on tullut 35 täyttä viikkoa pienen odotusta. Meillä on huomenna kontrolli synnytyslääkärille sekä kätilölle. Tarkoitus on käydä tulevaa synnytystä läpi, sekä tehdä synnytystapa-arvio. Eli revitään kuitenkin auki vielä esikoisen synnytystä ja tilannetta, jossa homma ei sitten edennyt ihan kuvitellun mukaisesti kuitenkaan.

Oma tavoitteeni on luoda jonkinlainen luotto takaisin heihin ja saada turvaa tulevan osalta. Nähdä pieni ultran välityksellä ja toivoa kokenutta mittaajaa arvioimaan vauvan todellinen koko. Jokatoinen päivä sanon Jaakolle varmuutta tuntien, miten hoidan kyllä homman ja jokatoinen päivä koen inan ahdistusta, katsoessa vatsan kokoa. Mahani on pienempi mitä esikoisesta, mutta hallitseva pelko kun jyllää alitajunnassa, ei se helpota oloa kun vatsa kasvaa silmissä näillä viikoilla (samalla tietysti olen onnellinenkin sen kasvusta, koska se kertoo että pieni kehittyy siellä kuten kuuluukin, kokoaan suurentaen.).  

No jokatapauksessa kohta hän on täällä ja odotan sitä niiiiiiin paljon! Ehkä synnytys tulee olemaan voimauttava kokemus, kuka sitä tietää. Koitan olla maalaamatta piruja seinille, se kun ei ole tapaistani muutenkaan. Uskon aina parempaan! Tässä jos jossain niin oman uskoni tulisi nyt saada tuulta alleen. Selvitään kyllä.

-Elisa
2 kommenttia on "Rv 36"
  1. Vau, pakko pysähtyä kertomaan, että olet ihan valtavan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana!! Kiitos tuhannesti sun sanoista ja ihan parasta päivää. :) -Elisa

      Poista