tiistai 7. huhtikuuta 2015

Perunarieskat (Gl, L, Maidoton)

Tässä super yksinkertainen ohje perunarieskojen tekoon. Itse käytän perunaa melko vähän omassa ruokavaliossani mutta koska valmistan muussia aina aivan liikaa, jäi sitä tälläkin kertaa yli, joten oli keksittävä siitä jotain jotta loppukin tulisi käytettyä. Näin ollen päätin kokeilla ensimmäistä kertaa mitä gluteenittomista perunarieskoista tulisi ja hyviähän niistä. Omnom.



Ainekset:

9dl perunamuusia
3dl gluteenitonta hienoa-jauhoseosta
3dl gluteenitonta tummaa-jauhoseosta
3kpl munaa
2tl suolaa

Sekoita kaikki ainekset käsin sekaisin (älä vaivaa liikaa). Painele uunipelleille pyöreitä n.1,5cm paksuisia ympyröitä joihin pistele haarukalla reikiä leipien pintaan ja paista uunissa, kunnes väri vaihtuu kauniin kullan ruskeaksi. Uuni 250C n. 15min.







-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti