keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Palautusjuoma "palkkari" (gluteeniton, maidoton)

Itse innostuneena tuosta liikkumisesta mietin pitkään saanko todella pelkästä ravinnosta tarpeeksi keholleni tarvittavaa proteiinia, hiilareita yms. Varmaan saisin jos voisin syödä överi määriä ja tarpeeksi usein. Päätin kuitenkin ottaa selvää mitä löytyisi!

#hassujajuttuja 

Törmäsin kahteen eri riisiproteiiniin joista nyt "puhdistamon" vaihtoehto kokeilussa. Ensinnäkin: olen erityisen tarkka mitä suuhuni laitan, koska kehoni on herkkä ja kipuilee jo hetkessä jos pistän suuhuni jotain mitä se ei tunne hyväksi. Näin ollen puhdistamon riisiproteiini on kohdallani osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi. Jaksan paremmin ja treenin jälkeen odotan jo että saan hörppästä kyseisen (kylläkin melko etovan) litkun kurkusta alas. Ihan kuin joisi vettä jauhoilla, maku ei todella ole hyvä vaan ihan kammottava mutta itse lisään joukkoon välillä raakakaakaota. Kyseisellä merkillä toki oli valmiina myös suklaa versio, mutta koska siihen oli lisätty steviaa (jonka mausta en pidä) ja muuta niin jätin sen suosiolla hyllyyn.

Tämä huomattavasti hinatavampaa mitä "Leader" - merkkinen mutta kyseisessä Life myymälässä ei sattunut tuolloin olemaan kuin vain tätä vaihtoehtoa. Ja hyvä se on molempia kokeilla niin löytyy itselle se parhain vaihtoehto. 

Tässä harjoitellaan vielä mutta tykkään kyllä. Huomasin myös kauppareissun yhteydessä että Leaderiltä löytyy myöskin riisiprotsku mutta en ehtinyt tutustua tuolla reissulla sen enempää tuoteselosteeseen ym. Käytän maitotuotteita suhteellisen vähän koska itsellä tulee ähky pöhötys olo maidosta, niin koin tärkeäksi ettei omassa palkkarissani olisi ollenkaan heraa vaan sen tuli olla jotain joka olisi gluteeniton sekä mielellään täysin maidoton proteiinin lähde.

Ekaa kertaa valmistin myös protskupannareita jotka jo maistuikin hyvälle banaanin ja mustikoiden ansiosta! Helppo, nopea ja terveellinen välipala / aamupala vaihtoehto! Suosittelen testaamaan.



Näihin ei suoranaista ohjetta ole heittää koska nämä kehittyi tehdessä ja ilman mittoja. Ensimmäinen lätty ei pysynyt kasassa mitenkään päin mutta lisätessä munaa ja jauhoa koostumus muuttui hyväksi ja loput jo onnisuikin. Valmiita ohjeita varmasti löytyy monista treeni blogeista ja googlesta. ;)

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti