perjantai 10. huhtikuuta 2015

Farkuista punottu matto

Tykkään hurjasti punotuista matoista tällähetkellä! Uusin lempparini löytyi annolta, nimittäin farkuista punottu. Matto on mielestäni todella nätti ja se löysi paikkansa kaksiomme eteis "aulasta". Kooltaan se olisi saanut olla hieman pidempi, mutta koska kyseistä mattoa ei saanut kuin tässä koossa, ajattelin että kyllä se näinkin paikkansa löytää ja niinhän se on löytänytkin!

Matto on jalan alla pehmoinen sillä siinä on käytetty muitakin kuteita farkun lisäksi. Se on myös erityisen helppo pitää puhtaana joka on mielestäni hyvä ominaisuus perheessä josta löytyy pikku murustaja / hiekan sisään kantaja (toki minäkin sotken). Kodista löytyy myös toinen punottu matto (tämäkin annon) ja olen todella tyytyväinen näiden mattojen helppouteen kun imurin varressa saa välillä roikkua melkoisen paljon hiekan, murusten ja muiden vuoksi. Kevyitä ja pesu onnistuu ihan vaan jo pesukoneessa! Helppoa huoltoa mikä on ehdottomasti iso plussa.

Muistan vielä millaista oli pitää puhtaana niitä hapsumattoja joita imuroidessa tuntui ettei kilinä/sorina imurin varressa lopu ikinä! Pesu ei myöskään onnistunut omassa koneessa eikä mattolaiturilla vaan vaati se pesun pesulassa tai talvella lumihangessa päällä pomppien. 

Millaisia mattoja muut lapsiperheet suosivat? 
-Elisa
10 kommenttia on "Farkuista punottu matto"
 1. Ihana! Kuinka paljon tuommoinen maksaa? :)

  VastaaPoista
 2. siis kuulukko sä siihen klaaniin joka ei murustakaan tiputtele :)? esim vaik syöt leipää?

  mut kiitti vinkisä just toi maton pesun helppous tulee oleen plussaa ei tarvii kanniskella puolta kaupunkii pesupaikalle viedessä :)
  mist kaupast hommasit ton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan en kuulu.. Niinkuin mainitsin "itsekin sotken" :) tämä on kodin1 tavaratalossa. -Elisa / glmamma

   Poista
  2. Nimenomaan en kuulu.. Niinkuin mainitsin "itsekin sotken" :) tämä on kodin1 tavaratalossa. -Elisa / glmamma

   Poista
 3. joo aattelin et sotket multaa ja kiviä :) mutta et murui täytyypä tsiigaa mapista missä lähin ykkönen:)

  taittuuko toi matto hyvin sit pesukoneeseen? ettei tarvii runnoo t amatööri pesukoneen käyttäjä :)

  VastaaPoista