keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kengillä on väliä

Luulin vielä kuukausi sitten että jalkojani ei vaan ole luotu pitkiin juoksulenkkeihin ilman kipuiluja, kunnes kauppareissulla törmäsin herkullisen värisiin adidaksen lenkkareihin ja päätin kokeilla.



Kengät ovat mielettömän kevyet, kantapäät hyvin tuetut ja joustoa löytyy muuten varsin hyvin. Hintakin oli melko edullinen, addun merkkiä ajatellen ja näistä maksaisin kyllä nyt jo enemmänkin jos tietäisin kenkien olevan näin mielettömän hyvät jalassa.

Jo ensimmäisellä juoksu kerralla ihmettelin miten mielettömän hyviltä kengät voivatkaan tuntua, nyt käyttäisin kyseisiä popoja kokoajan! Muistan ylä-aste ajoilta miten aina jalkoihin alkoi koskea juostessa. Silti sitä tuli juostua välillä, mutta ajattelin aina että jaloissani on vaan jotain "vikaa" / niitä ei ole vaan luotu juoksemiseen. Mutta voin kertoa että sanonta miten "kengillä on väliä" täyttyy näissä kengissä ehdottomasti.

En enää ikinä aijo juosta huonoilla kengillä vaan todella aijon panostaa niihin. Näin pysyy jalatkin kunnossa ja onhan se nyt mielettömästi mukavampaa juoksennella kengissä jotka eivät saa jalkoja särkemään / jomottamaan. Suosittelen!







-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti