torstai 12. lokakuuta 2017

Hullareiden ostot

Välillä mietin onko tarjoukset todella sitä mitä uskomme niiden olevan keltaisen haamun siivittämänä. Jotkut on, toiset taas ei. Esimerkkinä Jbl:n bt kuulokkeet saa gigantista täysin samaan hintaan, joita ystäväni oli ostamassa. Mutta onhan siellä myös niitä hyviä löytöjä edullisemmin mitä normaalisti. Näissä hulinoissa nopeat syövät hitaat ja vetävät ne ihmisiä vuosi toisensa jälkeen hyvin. 

Itse löysin Veelle Gugguun collarit ja trikoopaidan jotka oli edullisemmat mitä normaalisti. Sielläkin muutamilla lähti hieman käsistä metsästys ja haukkuja sateli toisille - miten pitäisi olla rajoitukset henkilöä kohden. Mielestäni vaatteiden kohdalla ei rajoituksia nimenomaan kuulu olla. Jollain voi olla kotona 10 lasta, kun taas toisella yksi. Sekä onko väärin ostaa esim. ystävän lapselle, joka ei päässyt itse paikalle?  Itselleni löysin sattumalta Niken Tanjun lenkkarit, jotka pitänyt muutenkin ostaa. Vauvalle yökkäri jalkapallo kuviolla, voi hän katsella iskän kanssa jalitsua se päällänsä sitten. Lisäksi Veelle adidaksen verkka-huppari.







Torstai päivältä mukaan tarttui singerin saumuri, jota olen miettinyt jo pidemmän aikaa, Jaakon treeni vaatteiden muokkauksessa. Saumurilla ne saumat ehkä jopa pysyy kasassa vähän pidempään. Sekin oli hinnaltaan järkevä. Lisäksi itselleni pitkä ONLY:n jakku ja Veelle Name-it:n collarit joista tykkään hurjasti! Niiden malli sopii älyttömän hyvin kapeampi vyötäröiselle lapselle, laadultaan kestävät sekä muutenkin malli on pillimpi mitä monet muut. 

Lauantailta haluaisin napata metsolan pipon sekä tuubihuivin pienelle tulokkaallemme. Se voi kyllä jäädä haaveeksi se. Taitaa muutama muukin haaveilla niistä! 

Mitkä on teidän tärpit hulluilta päiviltä?  

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti