keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Viikonloppu Tukholmassa

Päätin extempore perjantai päivällä, järjestää Jaakolle yllätysreissun viikonlopuksi Tukholmaan, jossa oli isoin Ruotsissa järjestettävä vapaaottelutapahtuma. Jaakon oli tarkoitus itse kisata kyseisellä viikolla Bulgarian Sofiassa vapaaottelun EM-kisoissa, mutta loukkaantumisen vuoksi hän joutui kyseiset kisat jättää väliin. Pieni piristys oli ihan paikallaan.  Jaakon lähtiessä tapamaan ystäväänsä, etsin sopivia lentoja/laivaa itse matkustamiseen, hotellia Tukholmasta, pakkasin kummankin tavarat ja lopulta reissu oli matsilippuja myöden valmiudessa reilu tunnissa. Ihmettelin kyllä sen päiväsen sähellykseni keskellä miten sain yhtään mitään varattua, mutta jotenkin se siinä sitten tuli suoritettua parin näppärän ystävän avustuksella.

Olin ehkä vuosisadan surkein yllätyksen kertoja, sillä sain Jaakon niin hämmennyksiin että hän luuli jo jotain sattuneen ennen kuin sain suustani ulos, miten ollaan lähdössä katsomaan matseja Superior Challengeen. Mutta alku hämmennyksestä selvinneenä, 20min varoitusajalla oltiin Jaakon kanssa jo matkalla kohti terminaalia.Lauantaina oli sopivasti aikaa aamiaisen jälkeen suunnata kaupoille, jossa vierähtikin useampi tunti.

Tukholma tarjoaa mukavasti eri vaatekauppa kategorian Turkuun verrattuna ja suurin osa liikkeistä löytyy helposti kahden pitkän kadun varrelta. Toinen katu kattaa hintatasoltaan Suomen kanssa
samoissa olevan perus vaatetuksen ja toisen varrelle on asetettu arvokkaammat liikkeet. Käveltiin kummatkin kadut päästä päähän ja molempien varrelta löytyi mukaan jotakin. Jaakko löysi itselleen Louis Vuittonilta Keepal Bandouliere 55 laukun josta itseltäni löytyy vastaava eri värisin hihna osin. Ihan täydellinen valinta klassikko monogram kuvioinnilla, mutta musta- / hopeisilla yksityiskohdilla joka tekee hänen laukustaan mielestäni miehisemmmän version jollain lailla (kuitenkin kummallekin sopivan ;) ). On siitäkin kiva että nyt noita isompia bäkejä löytyy samasta kodista kaksi eri yksityiskohdin varusteltuna! Zarasta löydettiin kumpikin erilaiset valkoiset paidat, Adidakselta samat collarit sekä muutamia muita pienempiä juttuja parista liikkeestä.

Ehdittiin käydä myös kunnolla syömässä shoppailujen jälkeen sekä auringon kurkatessa iltapäivästä istuskeltiin hetki terassilla katsellen Tukholman katujen ihmisvilinää. Illasta mentiin itse reissun kohokohtaan kannustamaan Juhoa voittoon ja täydellisen lopetuksenhan hän siellä meille sekä tuhansille muille  tarjoili toisessa erässä.

Kaikki meni kyllä just niin miten pitikin, joten onnistunut pikavisiitti Tukholmaan oli enemmän kuin hyvä.Kiitos Tukholma, kiitos kevät.

-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti