sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Tampereelle ja takaisin

Kolmen päivän Tampere takanapäin ja huomenna häämöttää paluu arkeen. Saatiin extempore ajatus lähteä pidennetyksi viikonlopuksi reissuun ja tarkoitus oli lentää ulkomaille Suomen sijasta. Mutta koska idea syntyi vasta pari päivää ennen lähtöä, oli näin loppiaisena lentoja sekä hotelleja todella huonosti vapaana. Joten suunnattiin matka kohti Tamperetta, jonne ei olla sen koommin ennen tutustuttu. 

Matkaan lähdettiin reissu fiilistä ylläpitäen junalla, joka osoittautuikin äärettömän näppäräksi vaihtoehdoksi! Toki Sokos Hotel Tornissa on myös oman auton parkkeeraus mahdollisuus, mutta junasta ulos hypätessä Torni on edessä ja helppo löytää kun seuraa kylttejä. 

Hyvää ruokaa, aikatauluttomuus ja irtiotto hyvin hektisestä aikataulutetusta arjesta, teki hyvää kuten arvatakin saattaa. Jaakon sanoja lainaten: " Tuntuu jotenkin niin hyvältä kun ei oo velvotteita yhtään mihinkään. Saa vaan olla ja mennä fiilis pohjalta, aamulla herätä ilman kelloa ja päivän mittaa yhdessä keksiä seuraava tekeminen taikka olla tekemättä mitään." Vaikka arki on hyvä, joskus astuminen sen ulkopuolelle avaa ajatuksia ja silmiä herkemmin. 

Pidän todella tärkeänä huoltaa myös kahdenkeskistä parisuhdetta joten jaksan aina muistuttaa miten lapsienkin jälkeen on tärkeä aikuisten muistaa, mistä kaikki aikoinaan lähti. Mistä suhde kahden ihmisen välillä sai alkunsa, miksi ihastuit, rakastuit, miksi päätit jakaa elämäsi juuri tuon ihmisen kanssa? Puhuminen, oleminen ja yhdessä tekeminen myös ihan aikuisten kesken on oma ainutlaatuinen juttunsa. Asia jota tulisi vaalia, kehittää ja ylläpitää vaikka kuinka kaikki sujuisikin mutkattomasti. 

Hyvää tulevaa viikkoa!

-Elisa















Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti