tiistai 14. heinäkuuta 2015

Täytetyt kesäkurpitsat

Rakastan kesässä erityisesti toreja, vaappuvia myyntikojuja jotka on pullollaan tuoreita hedelmiä, kasviksia sekä marjoja. Tällä reissulla tarttui perunoiden ja salaatti tarpeiden lisäksi mukaan kesäkurpitsaa ja päätin valmistaa niistä meille lounaan.


Täytteiden suhteen vain mielikuvitus on rajana, meidän kesäkurpitsat koostuivat seuraavista ainesosista:

riisi
naudan jauheliha
paprika
punasipuli
aurajuusto
kananmunaa
kermajuusto
suola
mustapippuri
valkosipuli


  1. Keitä riisi, paista jauhelija sekä hienonnettu punasipuli kypsäksi.
  2. Kuutioi paprika.
  3. Sekoita riisi, jauheliha, paprika, muna ja mausteet keskenään.
  4. Leikkaa kesäkrpitsa pitkittäis suunnassa kahtia ja kaavi lusikalla keskeltä pehmeä osa pois jolloin kurpitsaan muodostuu täytteitä varten sopiva "kuppi".
  5. Täytä kurpitsat riisi-liha täytteellä ja lisää päälle murennettuna aura-juusto sekä raastettu kermajuusto.
  6. Paista uunissa kunnes juusto on saanut kauniin kullan ruskean värin. `200C





-Elisa




Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti