maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kasvis piirakka (GL, L)

Minä sain tehtäväkseni leipoa makean sekä suolaisen tarjoiltavan allergikoille, pikkusiskoni ylioppilasjuhliin. Näin ollen suolaiseksi päätin tehdä kasvispiiraan joka soveltuu monelle.



Pohja:

2dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
75g voita (L)
50g yrttituorejuustoa (L)
1tl leivinjauhetta
1tl herbamare maustetta
timjamia
1dl maitoa


  1. Sekoita keskenään jauhot ja mausteet.
  2. Nypi joukkoon voi.

  3. Sekoita nopeasti joukkoon maito.
  4. Painele pohja voideltuun vuokaan jauhoja apuna käyttäen.




Täyte:

puolikas punainen paprika
puolikas vihreä paprika
150g fetaa
2kpl kevät sipulia
puolikas rasia kirsikkatomaattia
2kpl munaa
2dl ruokakermaa
suolaa
yrttejä
mustapippuria

  1. Kuutioi täytteet ja asettele pohjan päälle.
  2. Sekoita mausteet, munat sekä kerma keskenään ja kaada täytteiden päälle.
Uuni 200`C, 20-25min











-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti