sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Easy like Sunday morning

Luonnonvalo päässyt oikeuksiinsa tänään ihan täysillä, mä niin nautin valosta joka kumpuaa jokaisesta ikkunasta ympäri kotia! Aamu aloitettu kunnolla syöden, vähän lisää lepäillen jonka jälkeen aloitin ensimmäisen harjoituksen kolmenkymmenen päivän jooga haasteesta. Vee innostui myös ja hetken touhusi vieressä ohjeiden mukaan, kunnes kyllästyi liian rauhalliseen harjoitteluun. Ihmekkös tuo. Mutta jooga on niin mun juttuni ja haasteet tuo rutiinia joka on kiva sekin. En ihmettele miten moni on täysin jäänyt sen pauloihin lähi vuosina. Itse inspiroidun päivittäin super taitavien ihmisten jooga kuvista varsinkin instagramissa. Uuden opettelua, kehon kokonaisvaltaista hallitsemista, kuuntelua, hengittämistä läsnä olevalle hetkelle. Tekee kyllä niin hyvää. 

Viikonloppu mennyt sopivaa tahtia, perjantaina olin totaalisen loppu töistä jotka kuormittaa niskaa tällä hetkellä edelleen liikaa. Mutta jotenkin nyt on taas ihan hyvä fiilis alkavaa viikkoa ajatellen. Viikonloppu mennyt jotenkin niin näppärästi, paljon aikaan saaden, ystäviä nähden sekä Veen kanssa touhuten. Omaa kehoa kuunnellen, vähän lepuuttaen ja kevyitä harjoituksia tehden. Ollaan väkerretty yhdessä pitzaa, viety Vee parturiin, fiilistelty musiikkia ja käyty kaupoilla hakemassa uusia sisustus juttuja. Unohtamatta ihan vaan olemista. Paljon siis kaikenlaista, mutta silti olo on jotenkin todella rentoutunut ja rauhallinen. Ei stressiä tulevasta niskan vointia ajatellen, vaan keskittyen tähän olotilaan joka on hyvä juuri nyt. 

Toivon että myös sun viikonloppu on ollut itsellesi sopiva kaikinpuolin. Inspiroivaa huomista ja paljon hymyjä tulevaan uuteen viikkoon.

-Elisa 











Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti