Minä sain tehtäväkseni leipoa makean sekä suolaisen tarjoiltavan allergikoille, pikkusiskoni ylioppilasjuhliin. Näin ollen suolaiseksi päätin tehdä kasvispiiraan joka soveltuu monelle.
Pohja:
2dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
75g voita (L)
50g yrttituorejuustoa (L)
1tl leivinjauhetta
1tl herbamare maustetta
timjamia
1dl maitoa
Täyte:
Pohja:
2dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
75g voita (L)
50g yrttituorejuustoa (L)
1tl leivinjauhetta
1tl herbamare maustetta
timjamia
1dl maitoa
- Sekoita keskenään jauhot ja mausteet.
- Nypi joukkoon voi.
- Sekoita nopeasti joukkoon maito.
- Painele pohja voideltuun vuokaan jauhoja apuna käyttäen.
Täyte:
puolikas punainen paprika
puolikas vihreä paprika
150g fetaa
2kpl kevät sipulia
puolikas rasia kirsikkatomaattia
2kpl munaa
2dl ruokakermaa
suolaa
yrttejä
mustapippuria
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti