perjantai 2. tammikuuta 2015

Kana-avogadopasta


Perus arkiruokaa, miksei viikonloppukin.. ;)

650g maustamattomia kanasuikaleita
2 valkosipulin kynttä
mausteita:
  • suola
  • mustapippuri
  • kuivattu basilika (tuore aina parempi!)
  • kurkuma
avokado
2dl ruokakermaa
0,5dl vettä
3/4 liguine pastaa laatikosta

-Laita vesi kiehumaan, lisää joukkoon ripaus suolaa ja oliiviöljyä, lisää liguine veden kiehuessa. Keitä n. 10min kunnes pasta on aldente.

-Paista kanasuikaleet kypsiksi oliiviöljyssä lisää samalla valkosipuli. Suikaleiden ollessa kypsiä lisää mausteet, ruokakerma ja vesi. Anna olla muutama minuutti välillä sekoittaen jonka jälkeen sekoita liguine, kanakastike sekä kuutioitu avokado keskenään. Tarjoile.





 
 
 






-Elisa

Related Post:

  • Silakkapihvit Silakkapihvit gluteenittomana sekä ruisjauhoin: Tarvitset valmiita silakkafileitä suolaa valkopippuria tummaa gluteenitonta jauhoseosta / tai ruisjauhoja voita Silakkapih… Read More
  • Kerros välipalat (GL, maidoton tai laktoositon)Syön silmilläni ja tykkään "panostaa" siihen mitä syön. Tämä ei vaadi ihmeitä, tähän pystyy kuka vaan, se on terveellistä jollei hedelmäsokeri haittaa. Tätä pystyy toteuttamaan vai… Read More
  • Kanaa ja kasviksia kera yrttien Kyseisen annoksen teko onnistuu kaikilta jotka osaavat suinkin käyttää veistä pilkkomiseen sekä kuorimiseen. Helppoa herkkua ilman ylimääräisiä kastikkeita. Sitä itseään siispä, b… Read More
1 kommentti on "Kana-avogadopasta"
  1. no ulkonäöllisesti söisin kaikkia sun ruokias mut gordon ramsay ottais vallan kyl sit ;) ei vaan tykkään sen miehen tyylistä tosi paljon.

    VastaaPoista