keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Yrtti-juusto-kepakot GL, L

Pullaa, pihviä, kepakkoa, mureketta.. Kyseisestä massasta voi toteuttaa minkä mallista tahansa. Mikä sitten milloinkin maistuu. Minä kuitenkin tein tälläkertaa kepakkoja kera riisin ja tässä ohjeistusta myös teille!



Kepakko-massa:

500g naudan jauhelihaa (nauta-sika käy myös jolloin näistä tulee hieman kosteampia)
2dl vettä
1dl korppujauhoja (gluteeniton)
1 muna
1 valkosipulinkynsi
persiljaa 
basilikaa
1tl suolaa
1tl mustapippuria

  1. Laita vesi ja korppujauho turpoamaan kulhoon.
  2. Pilko sillä välin valkosipuli pieneksi sekä persilja ja basilika.
  3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään
  4. Muotoile pitkuloita . 10cm pituisia pötkylöitä
  5. Upota vedessä liotetut kepakko tikut pötkylöihin ja laita uuniin.
Uuni 200`C 16min



-Elisa

Related Post:

  • Täytetty broilerin-rintafile riisipedilläBroilerfile pikkuisen "spessummalla" tavalla! Varoituksen sanat jo kuitenkin heti alkuun: täytteen pääaineet ovat vuohenjuusto sekä aurinkokuivattu-tomaatti, kumpainenkin voimakkaa… Read More
  • Hampurilaisia!Niitäpä niitä, alusta loppuun itse tehtynä. Auringonkukka sämpylät sai toimia näiden hampurilaisten sämpylänä ja ne soveltuivatkin siihen ihan loistavasti... Olishan tietysti seesa… Read More
  • Yrtti-juusto-kepakot GL, L Pullaa, pihviä, kepakkoa, mureketta.. Kyseisestä massasta voi toteuttaa minkä mallista tahansa. Mikä sitten milloinkin maistuu. Minä kuitenkin tein tälläkertaa kepakkoja kera riisi… Read More
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti