Pullaa, pihviä, kepakkoa, mureketta.. Kyseisestä massasta voi toteuttaa minkä mallista tahansa. Mikä sitten milloinkin maistuu. Minä kuitenkin tein tälläkertaa kepakkoja kera riisin ja tässä ohjeistusta myös teille!
Kepakko-massa:
500g naudan jauhelihaa (nauta-sika käy myös jolloin näistä tulee hieman kosteampia)
2dl vettä
1dl korppujauhoja (gluteeniton)
1 muna
1 valkosipulinkynsi
persiljaa
basilikaa
1tl suolaa
1tl mustapippuria
- Laita vesi ja korppujauho turpoamaan kulhoon.
- Pilko sillä välin valkosipuli pieneksi sekä persilja ja basilika.
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään
- Muotoile pitkuloita . 10cm pituisia pötkylöitä
- Upota vedessä liotetut kepakko tikut pötkylöihin ja laita uuniin.
Uuni 200`C 16min
-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti