Viime kertaiseen flunssan nujerrus operaatioon päätin valmistaa kanakeittoa!
Joten tässäpä ohjetta tännekkin.
Ainekset:
10kpl isoa perunaa (kiinteä)
3kpl porkkanaa
puolikas lanttu
2kpl varsiselleriä
1kpl palsternakka
puolikas purjo
puolikas paprika
1 valkosipulin kynsi
0,5tl raastettua inkivääriä
persiljaa
suolaa
mustapippuria
kurkumaa
600g kanasuikaleita (naturel)
- Pese, kuori ja kuutio. Juurekset kannattaa leikata niin että ne ovat kooltaan 1/3 perunaa.. Peruna kypyy nopeiten joten laita juurekset ensiksi hiljalleen kiehuvaan veteen.
- Lisää joukkoon kuutioidut perunat.
- Paista kanasuikaleet kypsiksi.
- Lisää keittoon loput ainesosat sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen vielä hetki kunnes keitto on valmista nautittavaksi.
-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti