Ainesosat pohjaan:
2dl käden lämpöistä vettä
2tl kuivahiivaa
0,5tl suolaa
2dl gluteenitonta jauhoseosta
2dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
0,5dl juoksevaa voita tai margariinia
Sekoita hiiva käden lämpöiseen veteen. Lisää jauhot, suola sekä voi ja sekoita kaikki keskenään kädellä vaivaten . Anna taikinan nousta puoli tuntia liinan alla.
Taikinasta riittäää kahteen melkein koko pellilliseen pitzzaa. Levitä taikina sormilla/kämmenpöydillä painellen, levitä tomaatti-kastike/ketsuppi, täytteet ja juustoraasteet. Uuni 200`C, Noin. 20min Seuraile pitzaa uunissa, sillä täytteiden määrä vaikuttaa myös pohjan paistumis aikaan.
![]() |
Sunnuntai aamun leipuri-äiti |
![]() |
Herra M |
-Elisa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti