![]() |
valmis! |
Pohja:
1dl sokeria
100g voita
1 muna
2,5dl gluteenitonta jauhoseosta (itse käytin semperin fun mix)
1tl leivinjauhe
![]() |
sekoitetut ainekset |
![]() |
voideltu piirakkavuoka |
Laita uuni lämpenemään 200`C. Vaahdota sokeri ja voi, lisää joukkoon muna sekä keskenään sekoitetut jauho ja leivinjauhe. Kaada vatkaimilla sekoitettu seos voidellulle piirakka vuualle (halkaisia 24cm). Itse käytin apuna nuoliaa levityksessä. Paista pohjaa uunissa 10min ajan jonka
täyte:
2kpl munia
0,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2dl rahka purkki (josta valutettu neste pois)
Sekoita ainekset keskenään ja levitä seos hetken uunissa olleen piirakkapohjan päälle. Asettele leikatut persikan (425g) siivut rahkaseoksen päälle ja laita piirakka takaisin uuniin. 15min ja tämä ihanuus on valmis!
![]() |
kaada rahkaseos paistetun pohjan päälle |
![]() |
persikoiden asettelu ja uuniin 15min |
![]() |
Uunituore persikka-rahkapiiras! :) Tarjoile jäähtyneenä! |
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti